Accord alacak arkadaşların aklında olsun bu sene sadece 2004 modellere vergi indirimi var. 2005 ve yukarısına indirim yok.
2003 modeller zaten yaştan dolayı düşük sayılır.
Printable View
Accord alacak arkadaşların aklında olsun bu sene sadece 2004 modellere vergi indirimi var. 2005 ve yukarısına indirim yok.
2003 modeller zaten yaştan dolayı düşük sayılır.
kasko 2004 modellere yapılıyormu? yoksa 2005 mı almak zorundayız? 2004 ler yılıda sayarsak 11 yasında oluyor. bılgısı olan varmı?
hadi hayırlısı olsun ozaman selçuk inşallah gönlüne göre bulursun.ankaralılar beni arıyor arabayı almak için sen ankaraya gidiyorsun :)
Kanka 150731822 buda izmirde :) bunuda 34 lu rakama biraktilar telde. Nokta boyasiz ciziksiz 135 binde prinsli :) yanina gitsem 33 lu rakamlara inmezmi sence :)
Benim buldugum icime sindi ozellikleriyle, yarin bi abim bakacak okeylerse haftaici giderim kismetse :) 30 31 lere biter benim isim :) 34 35 vermem gerek yok. Tek parca boyalida iyidir bisi olmaz :)
Buldugum 2004 e kapora yollamak icin aradim arac satilmis :) bu nasil bi sans
Selçuk araç arkadaşımın Özgür Kıray dan aldım telefonunu dersen gereğini yapacaktır.
Connecting site...
bu accordların hiç birimi durmamıs maşallah kmler çok iyi
hatta 400küsür binde nekadar güzel duruyor hala
Connecting site...
cok sevdiğim bir kasadır bunlar. kilometreleri ,hacimi ,vergisi ,yakıtı korkutuyor ama yinede çekici geliyor bu kasa accordlar. E39 ile ikisinin arasında gidip geliyorum...
düşünürseniz 2004 2.4 lacivert içi bej lpg li 248k km de değişensiz 3 parça boyalı aracım konusu da bu http://www.techturkey.com/forum/otom...-e36-318i.html
Rakam ne dusunuyorsun
Abi accordlar piyasa yapti tisikkirlir sipirmin :D :D :D
valla 1 haftada 3 tane satıldı nıyetlendıgım :D
Bugun hayirlisiyla bi tanesine kapora yolladim bakalim :)
Kismet oyle oldu napalim :) iyi mal iyi para felsefesi dogru ;)