Selamlar
aracı arkadasıma dusunuyoruz bılgısı olan varmı yardımcı olursanız sevinirim :)
Loading site please wait...
Printable View
Selamlar
aracı arkadasıma dusunuyoruz bılgısı olan varmı yardımcı olursanız sevinirim :)
Güncel diyelim, bu araçla ilgili bilgisi olan var mı?
SON İKİ GÜN İLK GELEN ALIR
İlan No: 259760726
yok mu düzgün vtec. corsa gitti gidiyor :)
Ne arabalar kaçırdım bee :)
ilgili ilandaki araç hakkında bilgisi olan yada gidip inceleyen var mı acaba?
sarı vtecte bir problem var mı? yoksa o fiyata çok iyi duruyor.
2 hafta içinde araba almaya geldiğim 6. şehirden de elim boş otobüsle evime dönüyorum. Böyle 2.el piyasasının gelmişini geçmişini . . . . . .
Evet, bu araçla ilgili bilgisi olan var mı? :)
KIRMIZI NIN GÜZELLiĞİ
İlan No: 272556979
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...72556979/detay
Eski red aynen. Daha önceki konusmalarda içinin dısının baya toparlanmıs oldugunu soylemıslerdı.
Ama tabi net durumu nedir bilemiyorum
Bu vti piyasası adamın psikolojisini bozar. Zorla başka araçlara yöneltiyorlar insanları.
Red değil araba.
Bkz;
Bahsi geçen araba çok kötü. Bursa'dayken tamirci bir arkadaşım komik bir rakama aldı çokta durmadı zaten.
Koltuklar Makyajsız, abartısız 4/3'ü macun, sağ orta direk bakaliti çatlaktı. Motor durumu iyidi. Şuan biraz toparlanmış görünüyor :)
Füme bir eg sedan vardı b16 lı sanırım adapazarında şu anda araç. Sahibini tanıyan var mıdır yada ulaşabileceğım bi yol bilen ?
Air mi yaptın bide :)
LPG li bir vti daha dikkat edin.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81569432/detay
160 hp'lik araca lpg neden takılmıyor ? her dakika 7000 devirde durmuyor ya sakin kullandığın zaman gazda gidersin , basacağın vakit geçerisn benzine keyfine bakarsın. Lpg'den dolayı aşınma vs var ise kompresyon testinde zaten belli olur. Kimsenin malına çamur atmaya gerek yok. Bugün alsam, bugün lpg taktırırım.
senin yaşlarında 106ım varken bende senin gibi düşünüyordum yaştan dolayı değil tecrübelerden dolayı zamanla fikrim değişti. Şu an subaru, porche bile alsam benzinliyse ilk işim lpg taktırmak olur.
lpg sistemleri eskisi gibi değil, verim olarak eksiği yok fazlası var, ekonomik..
Uzatmayın konuyu arkadaşlar, arkadaşımız noktayı koydu.
Peki güzel kardeşim benimde 1997 model Corsa 1.6 GSI' m var, önceki sahibi arkadaş LPG taktırmış. Uzun yola gideceğim zaman LPG' yi açıyorum, kısa mesafe ve gazlamalarda benzinle gazlıyorum. Ben bir çöp mü aldım?
lpg ye gerek olup olmadıgına neye karar verebiliriz pardon?
Beyler siz muhalefet olmak için yazıyosanız hiç yazmayın şimdide biri çıkmış lpg ye gerek olup olmadığı diye ıvır zıvır yazıyo ne gerekliliği arkadaşım ben öyle bişi mi yazdım . Bi su tutun yüzünüze öyle yazın