Güray abinin dediği doğru vl değil bl, düzeltme yapmış olayım.
Printable View
Güray abinin dediği doğru vl değil bl, düzeltme yapmış olayım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...38629839/detay
Arkadaslar selamlar...aracimi satma karari aldim hatasiz extrasi bol vti dusunen arkadaslar kacirmasin .aracina gore takas dusunebilirim.
Kalp kirmadikca yoruma her yoruma acigim.
Connecting site...
selamlar beyler araç hakkında bilgilsi olan varmı?
Ben kanaat getirdim 4 yıldır Vti arıyorum, hala bulamadım. Dahada aramam sanırım.
Nası bir araç arıyosun ki 4 senedir bulamadın orasıda ilginç
4 yıldır bulamadıysanız öyle bir vti yoktur hocam.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39432997/detay
bu arac nedir ? ne değildir bilgisi olan varsa burdan yada pm olarak msj atabılırmı tesekkurler sımdıden ?
Büyük turbolu temiz 2 parca boyalı tramersiz hususi corsa 1.7dti ile vti takas etmek isteyen varsa görüşelim üstü nakit verilecektir
Connecting site...
Arac hakkinda bilgisi olan arkadaşlar yardimci olursaniz sevinirim.
Bir zamanlar ne arardım VTI hey gidi günler benim aracım kim bilir nerelerde şimdi ?
Connecting site...
selamlar beyler varmı bilen eden
S.a arkadaslar
98 vti aranmaktadir dusuk km
Degisensiz .
1 parca boyali renk gumus haric hepsi olabilir
Bilginiz varmi acaba
1 parca boyali km si dusuk gri olmayan vti sanmiyorum tr de olduğunu.
İyi arayan fiyat çok der, ucuz arayan iyi bulayım ister
Nerde araclar bilgisi olan varmi ?
Ekbet vardir elbet bizde bulucaz vtu devri kapanmasi icin hepsinin ortadan kalkmsai lazim vti aşki bambaska kullanip yada kullanmadan bu arabaya asik olan cok insan taniyorum bana kalirsa klasmaninin en iyi arabasi
2 parça boyalı olana 45 istiyorlardı.. Gerçekten temiz bir vti ydı o
Gürayım güzel araç o:)
km sini de orjinal bıraksalardı iyiydi :) , bir önceki sahibi Özkan da iken 2014 10. ayda , 226xxx km de idi araba :)
ancak kasa vs nedir ne değildir bilmiyorum canlı görmedim , Bursada iken 16 AST 10 du plakası. Bursadan istanbula geldi sonrada izmit yaptı. 41 h 1993 oldu.
sonuç olarak değişensiz bir Vti için piyasadaki rakamlar belli 37 ve üstü rakamlar.
özkan dediğiniz özkan alaca mı ?
***** siteye vti koymuşlar tüplü diye gördünüz mü ?