Sonuc olarak ben testleri koydum,kendimde bindim hepsine kulagimlada dinledim dahada zorlamanin manasi yok ne diyorsanizo olsun :)
Bir diger noktaya gelince soyle bir durum var ortada yani ortam var diyelim
-Golfu yere goge sigdiramayan
-Golfu yerin dibine sokan
Simdi arabayla ilgili olumlu birsey soyleyince+kullandigim aracta bu olunca direkt ilk gruba konumlandiriliyorum sanirim.Yazilarima bakabilirsiniz benim anlatmaknistedigim sadece Golfun;Kia ceed,i30 ve turevlerinden basarili oldugunu soyluyorum.Daha oncede yazdiniz banami dediniz bilmiyorum ama (yeni kasa a3 sever olarak) yazdiklarimdan Golf a3den bile iyi gibi bir algimi olusuyor?Boyleyse cidden yanlis anlasilan birsey var ortada...
O mesajida begenmedim,cunku densizlik yaptigimi dusunmuyorum.O aracin teknik verileri ortada 130hp ama kagit ustunde ve yolda hicte oyle gitmiyor.Bunu sadece ben soylemiyorum zaten cumle alem soyluyor.Bakin arkadas ornekte vermis orda renaultun 130hplik unitesi 10snnin altinda 0-100 degeri verirken kia/hyundai 11sn+- civarlarinda dolasiyor.Arac agirligi&aktarim kaybi veya baska birsey sonuc olarak hem daha yavas sinifindaki diger araclardan(golf,astra,leon,focus,bmw,a3...vs) hemde daha fazla tuketiyor.Ha benim bunu soylemem densizlik,insanlarin zorla aldigi birseyse saygisizlik,argo,kucumseme...vs gibi abartilip oyle anlasilcaksa/anlasildiysa ozur dilerim oyle bir amacim yok,olmadiginida taniyan bilir.Kisaca sutcu beygiri dedim gectim,ben bir densizlik goremiyorum lafimda ama varsada yukarida ozrumu diledim
Sonuc olarak,konu sahibinin sormak istedigi soru varsa cevaplayabilirim