Bende 1.93 105 kg yum ona göre araba arıyorum eğilmekten ve diz darlığından bıktım bütçe 85 90 civarı
Printable View
Bende 1.93 105 kg yum ona göre araba arıyorum eğilmekten ve diz darlığından bıktım bütçe 85 90 civarı
hocam bizde şuan vito var boy 183 ön koltuk arka koltuk mis gibi. bütçe yüksek olduğundan viano kafana yatıyorsa bak derim ben :)
vianolar direk orjinal dönerli vs koltuklu yarı vip yani
Her aracıma çok özen gösteririm abim ultra temiz bakmaya çalışırım crv den yana gönlüm elbette ki 4 çeker tadına varmak istiyorum ama iyi değil işe yaramıyor galiba direk 4x2 olsa alacam ama 4x4 olup üstüne prim yapıp işe yaramaması beni düşündürdü nissana bakıyorum 40 dk dır güzel ama sanki birşeyler eksik arabada en güzel yanı ekonomik olması. Rav4 hırçın gelmiyor gelse cam tavanlı olsa düşüneceğim başarılı bir araç biliyorum içine de bindim ciddi büyük ne bilim kafam çok karıştı 4 çekerin işe yapamamasından dolayı yoksa hantallık önemli değil aradığım şey konfor geniş iç hacim ve 4x4.
Loading site please wait... yakit problemi yoksa bunlara yonelirdim
araç çok güzel. Lpg takabileceğim bir model düşünüyorum toyota olsun honda olsun ford olsun sorunsuz binebiliyor lpg ile ama audi yi bilmiyorum. ama gerçekten güzel seçenek
işte bu video yu arıyordum. demek subarudan başkası yalan :D hepsi kaldı yahu
https://www.youtube.com/watch?v=1pRKMn3afvQ
bu video da sanki güzel bir şekilde devreye girmiş mi bana mı öyle geliyor
tıguan bakmanızıda öneririm babamda var ama 4x2 cam tavan falan bayağı dolu araba arka koltuk oturma mesafesi sizin için önemli ise bayağı iyi 1.85 boyum var 83 kg mım çok rahat sığabiliyorum birde arka koltuklar tıguanda dada ileri geri hareket edebiliyor uzun yola giderken arka koltuklarda baya rahat ettirici içi ferah ve rahat yakıtıda ortalama 9 litre falan yakıyor şuanlık
birde statıonwagon d seğmenti bir araba bakmanızıda tavsiye edrerim sizin çıkacağınız rakamlara çok güzel Sw araçlar bulabilirsiniz bu arada aile için birde statıonwagon araçlarada göz atın belki hoşunuza giden bir tarz olabilir içlerinden
arkadaşlar sabah bayiye gittm eski kasa bir crv ye bindim. gidişi bana yeter genişlik istediğim gibi dizlerimin çarptığı biryer olmadı. evet koltuk biraz dik bir üstadımın dediği gibi ama dip yapınca birazda geri atınca toparlıyor birazda olsa. civic gibi gömülmesemde idare eder. bagaj tatmin etti arka koltuk gayet güzel geldi. 4x4 de işe yaramıyor can sıkıcı doğrudur ama şekil ve gönlüm itibari ile bazı arkadaşlarında dediği gibi hoşuna gidiyor düşünme sözleri de öncelikli olduğu için ve civic te çok memnun kaldım bundan da inşallah memnun kalırım crv de karar kıldım videolar da bariz subaro önde ama piyasası malesef insanımız bilmiyor birde crv nin o ön yüzü beni benden ediyor :D.
tiguan hiç düşünmedim suv mu hb mi arasında kalmış hissi veriyor bana eski modelleri yenisi için onu demiyorum yenisi çok göze hitap ediyor eklentiler sayesinde. çok geniş bir aile değiliz 2 bebeğim ve eşimle ben 4 ümüze yetecek bir araç. lazımdı bagaj neredeyse hiç kullanılmıyor alışverişten alışverişe sadece bakalım hayırlısı olsun
Sizin gönlünüzde CRV var, hiç kafanızı bulandırmayın, bildiğiniz ve beğendiğiniz marka ve modeli alın :) Ama nacizane tavsiye madem 2 bebeğiniz var, LPG falan taktırmayın. Allah korusun türlü türlü felaket senaryoları geliyor aklıma.
P.S : Allah bağışlasın, Allah analı babalı ve sağlıkla büyütsün. :)
Dizel CRV hakkında bilgisi olan yok mudur hiç? Sanırım manuel olduğu için kimsenin ilgisini çekmiyor.
Hayırlı olsun şimdiden, araba işi biraz da gönül işidir her zaman mantık kazanmaz. İnşallah içinize sinen güzel bir araç bulursunuz.
Sağolasın abicim.Amin cümlemizinkini sağlıkla büyütsün inşallah. kafam karışıyordu ama başkasınada gönlüm kaymıyor bir türlü. Vallahi kısmet olrda satarsam alacağım arabada mevcut lpg.
yeni crv ler çok küçük ona hiç sığmıyorum 158 bin tam dolu modeline fiyat verdiler tavsiye etmiyorum
o kadar bütçeye bile gerek yok al hayrını gör
Loading site please wait...
Dizel CRV kullandık 2.2 manuel yanlış hatırlamıyorsam/bilmiyorsam 150 Hp 400 Nm gibi değerleri vardı. Bir de videodakilerin ve söylenenlerin aksine yazlık lastiklerle bursa da kar yağdığında çok rahat gezebiliyorduk biz öyle arka tekerleklerin dönmeme gibi bi durumu olmuyordu. Oturma,sürüş pozisyonu falan benzinliyle aynı. Yakıt olarakta çok yakmıyor dizelleri gidiş olarak tatminkar tek dezavantajı 2.2 olduğu için vergi.
Antara 2.0CDTI
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...72598978/detay
Grand Vitara
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...74267118/detay
Loading site please wait...
alternatif olabilirler bunlarda.