kalbiniz temiz işte hayırlı uğurlu olsun güle güle binin![]()
kalbiniz temiz işte hayırlı uğurlu olsun güle güle binin![]()
hayırlısı olsun kazasız belasız
hayırlı uğurlu olsun her işte vardır bi hayır diye boşuna dememişlerrenk nedir abi ve km
Faruk Kartal
dün ta_one nick'li arkadaşa pm attım arabalarımızı takas edelim diye onda fiorino bende vtı var
arkadaşta bana ( arabanı kımden aldıgını kaca aldıgını gecmısını bılıyom yanı bana gelmez usta sana hayırlı ısler ) böyle cevap verdi bende merak ettim benim arabamın geçmişi neymiş ben kaça almışım
arabam hakkında bildiklernizi yazabilirmisiniz bende geçmişini öğrenmek istiyorum şimdiden t.e
arabanın satılık ilan link'i : Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
yusufun arac siteden takip ettiğim kadarıyla
temiz bi kırmızıydı boyama yerine kaplama oldu
en son alg ile videosu var
kaç beygir oldugu konusunda çeşitli sölentiler var
gideri sesi iyi
hatta elinde bitanede stock sedan vti var belki arkadaş onla karıstırmıstır.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Senın arabanın Ilk sahıbı Ankara dan orta yaşlı bı abımız
butun bakımları servıste yapılmıs (efe honda) hatasız bı araçtı.
daha sonra osimen aldı ıstanbula gitti
oda pek fazla kullanmadı daha sonrada sen aldın dıye bılıyorum ben
Gozum kapalı alacagım vtec lerden bırısıdır FF vtec![]()
saolun Allah razı olsun insanın canı sıkılıyo şu mubarek herkesin cuması mübarek olsun![]()
Zaten şurda sorulan vti ların kaç tanesi gerçekten alınmak için soruluyor ki?
Tamam alan var onlara lafımız yok ama cebinde kuruşu olmayan adamda şuraya laf olsun diye ilan sorgulatıyor.
insanlarda esnaflık diye bişey kalmadı artık nereye gıdıyor boyle bılmıyorum ama ALLAH sonumuzu hayır etsin
başkasının malını alırken aşagılamayı satarken övmeyi bilen tipler türedi
2 ay önce arabamı sattım vtı mi cogu kısı bılıyor arabam eskıden egemenın arabasıydı
sag camurluk ve kaput degısıktı ve belden asagı boya vardı
arabamı almaya gelen ıkı kişi benım vtı nın sag kapı sol kapı arka kapılar arka BAGAJ sol camurluk degısık oldugunu soyledı bu nasıl bı mantıktır anlamış degılım ve dedım ozamn servıse goturelım eger dedıklerın dogruysa al arabayı para verme yok abı notere gıdelım dendı aldılar arabayı gıttıler
ve işin en komik tarafı kaput degısıkken eleman tutturdu kaput orjınal diye![]()
![]()
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)