buda kazamı bende bi kazalı vtec fotoları var akıllara zarar :D
Printable View
buda kazamı bende bi kazalı vtec fotoları var akıllara zarar :D
Düzeltince daha iyimi olacaktı ki, böyle bir kazadan sonra arabanın değişeni olsa ne olur :)
12-13 yıldır trafikte gezen arabada hiç kaza olmasın, macun olmasın, tavanda boya olmasın (tavan boyanınca ne oluyorsa, sanki taklalı araba boyadan anlaşılıyor)isteniyor.
valla bana komik geliyor, millet artık ne isteyeceğini şaşırdı. :D
Abi kusura bakma ben yazınca stüme alındım :) Ben yanlış ifade ettim şöyle diyeyim benim aracım böyle olsaydı babam değiştirmezdi parçaları düzetirdi kaportacı benimki biraz rahatsız :D Tabikide tertemiz olmuş gerçekten ama insanlara anlatamıyosun abi 90 model arabaya boya var mı diye soran zihniyetten ne bekleyebilirsin ki :)
:) en güzeli kimseyi bişeye ikna etmeye çalışamamak....
Kol çıkarmamış vti aranıyor :D
hastasıyım zaten 15 lira olsun, 97 model olsun, değişeni olmasın, kaportası iyi durumda olsun, boya olmasın ama pırıl pırıl parlasın diye vti arayanların...
istanbulda araba kullanıpta sen bir şey yapmasan bile sağda solda parkederken bile arabayı çizen bir sürü denyo var, napalım satarken laf ederler diye çizik arabalarla mı gezelim ?
2 hafta önce ist. daydım eski 4 kapı 97-98 vti sahibi olarak füme renk arac süper çıplak gözle gördüm gerçekten güzel kazasız belasız.
arac sahibine de tavsiyem zevkle binsin zamanında 106 vardı gti ozaman sayılıydı resmen herkeste yok taklalı boyalı dediler şimdi tr de o arabayı arıyo pert diyenler :)
Vallahi millet sasırmıs. :D
civic 1.6 vti 1997 model 17.500 tl sahibinden satılık ikinci el[/url]
bilmiyorum soran arkadaş varmı diye ama bu vti hakkında bir bılgısı olan varmıdır kaza,boya,değişen durumu nederi tabi varsa[/quote]
ibrahim´isimli üyeden Alıntı
bu araba ile ilgili hiç bi fikrim yok ama ben bu arabayı yarın gidip bakıcam bana uyarsa ister sasesi kopuk olsun isterse pert kaydı olsun kısaca ne olursa olsun kızım çok beğendi bunu aldedi alıcam binicem
97 model arabada ben ne sase kayması ararım nede değişmeyen parça illaki olacaktır kazası belası motor iyi olsun bastığımda vtec açsın bana yeter kim nedemiş valla umrumda değil yeterki beni yolda bırakmasın
bugün gidip baktım civcive alana hayırlı olsun ben yine typer kovalayayım
----------------------------------------------------------------------------------------------
-Bi açıklama yapayım artık...İbrahim abi bakmaya geldiği zaman onada söledim arada bi kac kişi var diye baktı arabaya kendiside yazar zaten sıkışık olduğum için satmak istediğimi ama o günden sonra satmayacagımı soledim...
-Arabamı 4 kere 5 kere pert ettınız bı araba nasıl 4-5 kere pert olur onu soleyenler acıklasın bana bunu..
-Bi kapora yuzunden benı serefsız ettınız bılmem ne dedınız tanımadan etmeden bı ton laf soledınız hepsıne guldum gectım yasınız buyuk veya kucuk olsun beynınız gelısmemıs yapacak bısey yok bana o lafları soleyenler dırek USTLERINE ALINSINLAR...
-ben arabamı eksz. yaptırdım aldım dedıgınz seyler nıyeyse ben yaptırırken cıkmadı..
-bırı 14 lıraya almıs dıye yazmıs oraya hayır dırek para ıle degıl takas ıle aldım arabamı ve gayette memnunum...
-bırı almak uzereydı arabamı servıse kadar gıttık nıye o dedıklerınız cıkmadı (kredısı cıkmadıgı ıcın alamadı)
-benım arabamı 34 lvt 53 plakalı vtecle karıstıranlar yanılıyorsunuz...
o vtecfabrıkan sıyah olarak cıkmıs ve asla ızmıte gelmemıstır...
-Benım aracım ıse ızmıte gelmıstır...2007 senesınde ızmıtteydı ve fabrıkadan kırmızı olarak cıkmıstır...sonradan sıyaha cevrılmıstır...
-ben arabamı 2007 senesınden berı takıp edıyorum almak ıcın ve sonunda aldım varsa daha baska bısey soleyen bunları okuduktan sonra cevap versın
bu arac hakkında bılgısı olan arakdaslar varmı acaba
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.250 TL Sahibinden satılık ikinci el
ytg vti bu daha önce sorgusu vardı
Bende Merak Ettim Ancak Bulamadım Yardımcı Olurmsuunuz YTG VTI ise ,???*