istanbulun arabasıydı fatih die bir arkadaşta b20de o yaptı die biliyorum ordan geçmişini öğrenebilirsin...
Printable View
istanbulun arabasıydı fatih die bir arkadaşta b20de o yaptı die biliyorum ordan geçmişini öğrenebilirsin...
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu araç hakkında bilginiz var mı?
Bende o aracı merak ettim sahibine sordum yanlız fazla online olmadığını belirtmiş ondan heralde cevap gelmedi
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 13.900 TL Sahibinden satılık ikinci el
Hihihihihihi :D :D :D :D :D :D :D
Bu Araç 4 Ay Önce yine ilandaydı bi yıkamacının elinde şu anda 15 liraydı
diyorki araba sadece sola dogru yattı
onun dışında kazası yok !
gittim görmeye
12 bin liraya kadar indirdi sırf benim için 8 bin liraya aldğı aracını
Gelelim Aracın Özgeçmişine...
Araçdan en son olarak 2000 yılında haber alındı ve o zaman bi plaza ortağındaydı
km'si 160 binde 4 ay önceki ilandada km'si 160 bindeydi Ancak 4 ay Geçmiş Şimdi 188 binde
Ayrıca Dediği km de ekranda yazana uymuyor 110 binlerde gösteriyor :D
araç 2 kez Düz duvarı 1-2 kez Duran Araçlara ( veya Daha fazla ) 1 kezde takla atmıştır
Buraya Dikkat !!!
AYRICA ARAÇ TERÖR FAALİYETLERİNDE KULLANILMIŞTIR !!!
plakası : 34 AB 42xx ( şu An Hatırlamıyorum)
Aracın tavan döşemesi komple yok aracn iç aksamlarının %85 i Kırık Harap Durmda...
Airbag Yazmış İlanda Ancak araç Öyle Bir Sistemi 10 yıl önce kaybetmiş hepsinin içi boş ve direksiyonda 35 liralık spor direksiyon var (elektrikçiden Alınmış :D )
8 Bin liraya Satılan bir araçtanda bu beklenirdi
Zaten 5850 devirde VTEC açması için motorunda yağ ve Yanında Akü Olması Yeter bu 2 şeye sahip Araç VTEC Açar :D
Vtec Açması Kusursuz Yazmış
abisi bilmem ama bunu 11 e alsan köküü 4 liraya bakar 19 a verirsin geri :)
aslında mantıklı ama zaman ayırmak gerek bide üstüne yürürü ve motorunun elinde patlaması var yani risk dolu bir araç :S
abisi bakacan motor yürüyen sağlamsa baktım boyasıda yeni panjur far stop orjin bagaj kapağı çıtalı arka tampon jant yaparsın 2.5 bunlkara gitse 1.5 da içteki dediğin sıkıntılara vs gitse gayette olur
macera istiyenler alır aslında güzel bir proje aracı olabilir yada iyi bir pist makinasıda yapılabilir benim fikrimce
ben ne vti lar biliyorum sandık kadar olmuş ama şu anda cayır vayır yürüyor ki 1 tanesi bu siteden birinde ama ısrar etmeyin sölemem kimin aracı olduğunu
zaten motorunu şanzımanını satıyorlar faturalı 6.5-7 ye 4 liraya sunrooflu vti koltuklu ek kasa alıosun proje için mantıklı bencede
Aynen abi gerçekten dediğin şeyleri yapsan satarsın bu aracı 2-3 ay kullan Sonra Benimde Fitengim Vardı Dersin Satınca :D :D :D
Zaten Ufak Tefek Makyaja Kanmıyacak Genç Yok :)
abim kandırmak değil sakın yanlış anlaşılmayalım elini yüzünü toplamak bnm dediğim sadece :)
15 liraya maaliyet 19 liraya Galibiyet İşte çaktırma :D :D :D
taklalı aracı satmakta kolay değil unutmayalım :D :D
arkdsm ab vtec olduguna emınmısın?
gercı bende tam cıkartamadım ama eger AB ise baya toplanmıs bu :D
cunku ab mat sıyah gıbıydı, bu normal sıyah eger yıne komple boyanmadıysa.
sunroof kırıktı ve calısmıyordu. resımlerde sunroof acık calısır durumda.
hatırlayabılıyomusun pekı bu aracın ıcnde kaputu acınca sagda solda pembe ve mavı rengler warmıydı ?
cunku ab daha önce orj rengı sıyah-daha sonradan pembe, daha sonra mavi- daha sonra mat sıyahtı.kaputu acınca baya bi cümbüş gıbıydı :D
son olarak dedgıın gıbı yaklasık 3-4 ay once ab satılıktı ama bız bakmaya gıttıgımızde yıkamacıda degıl,sanayıde bı motor ustası genc bı arkdsta idi,fıyatta 8 bin gibi bi fıyata bırakmıstı.
resmen defalarca tecavuze ugramıs tmm o paraya tabiki oyle olcak ama resmen grup yapmıslar arabaya :D
daha sonra otrdgm semtten bı arkds aldı 1-2 ay kullanıp o da 12 cıvarına sattı.
ama bu arac AB mı degılmı anlayamadım..