Valla bu mesafe sıkıntısı hep sorun yapılıyor.
Ben defalarca İstanbul'dan araba aldım getirdim 1500 km ama kafa adamla gidince o yol keyifli oluyor
Arabayı yeni sattım hatta su an Ankara'semalarında kapalı kasanın içinde gidiyordur
Bence sorun değil yani uçak dediğin 2 saate bakar dönüşte arabayı sürerek götürmek zorunda değilsiniz.
öncelikle herkese selamlar. Böylesine derin bir bilgi ağının oluşturulup geliştirilmesinde emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Samsunluyum ve Diyarbakır da emniyet mensubu olarak çalışıyorum. Buradaki birçok kullanıcıya yakın zevklere sahip olmakla birlikte bunu da artık sedan bir vtec ile süslemek istiyorum. linkteki vti sahibi de bir polis arkadaşımız çıktı ve aracı geçen yıl satın almış. Aldıktan kısa bir süre sonra motor yatak sarmış. Bu arkadaş Ege Honda da malzemeyi orijinal olarak sıfırlamış. sağ çamurlukta değişim, etek altındaki bazı yerlerde de lokal boya olduğunu söyledi. Başka sedan vtec tavsiyesi olan arkadaş da var ise lütfen önerilerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar...
Ayrıca buradaki bütün arkadaşların herhangi bir ihtiyacı olması durumunda Diyarbakır'da tanıdık birilerinin olduğunu bilmelerini isterim.
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.750 TL Sahibinden satılık ikinci el
öncelikle hoşgeldiniz.
bu araç daha önce antepteydi.ondan öncede antalya diye hatırlıyorum ama antalyada olup olmadığına emin değilim.tam detaylı bilgim olmamakla beraber aracın macun king olduğunu çoğu kişiden duymuştum
Faruk Kartal
öncelikle hoşgeldiniz.
diyarbakırda emniyet mensuplarının neredeyse yarısı honda kullanıcısı artık. bu siteye üye olan arkadaşlar abiler de var aralarında.
şahsen ben olsam bu araca 20li rakamlar vereceğime diyarbakırdaki suat abinn sedan vtecine yapışırdım. git gel sırasında verilecek olan yaklaşık 1000 tl yi de fiyata eklerdim. o yorgunluğa girmeden araba sahibi olurdum![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
suatın arabayı ben çok istiyordum. oğlum da gökhan abinin si na hasta. ille onu al diye tutturmasına rağmen suat ile konuştuk. ben arabayı ilk getirdiğinde camına numaramı bırakmıştım. o bana yeni aldım bari biraz bineyim bile dedi. o derece yapıştım yani. arabanın düzgün bir vtec olduğunu düşünüyorum. bu yüzden de 2 aydır onun bazı özel işlerinin bitmesini bekliyordum. yoksa arabayı geçen hafta almış olacaktım. ancak fiyat konusunda sanırım birbirimizi yanlış anladık.
zır stok dededen vtec isteyen varsa 25bin tl..Detaylar pm![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)