benim eski arabam sarıyer tarafındamı oturuyorsun ?
07 hu plaka
Printable View
okmeydanındayım ozan diye bir arkadaştaymış sanırım.
Aynen ben sattım ona ..
arkadaşlar günaydın, Diyarbakır da bir arkadaşımda 34 NNK 82 plakalı füme renkli sedan vtı var kendisi ile fiyatta anlaşmaya çalışıyoruz. bu araç hakkında bilgisi olan var mı?
Teşekkürler arkadaşlar...
Bu işe başkoydum. Bir tane almadan ölürsem gözlerim açık gidecek :)
al vtec honda yı ; gönder shabanı nonda yı
ali abi. suat abiden dinlediğim kadarıyla bayağı takip ediyormuş arabayı. kendisi alıcakken en son izmit tarafında bi yıkamacıya satılmış. adam sabah akşam yıkayıp durmuş. ondan da suat abi almış. bana öyle anlattı. istersen bi fotoğrafını koy görenlerin hatırlaması daha kolay olur
nnk istanbuldan giderken oldukça temiz gitti diye biliyorum ama tamamen dıştan temiz gözüküyordu çok detayını hatırlamıyorum
Teşekkürler cahit, benim favori rengim zaten füme. normalde vtec ES alacaktım ama içişleri bakanı ile anlaşamıyorduk otomatik-manuel konusunda. ben bir tane manuel buldum füme renkli, ula arkadaş anlaşamaduk bakanumla. ben de misilleme olarak suat ın arabayı almaya niyetlendim o zaman. o zaman bu zaman bakıyorum ama benim kısmetim bu aralar kapalı gibi görünüyor.
eğer sedan takıntısı yok ise bu arabayı bi gözden geçir derim aliburma
http://www.techturkey.com/forum/otom...9-boyasiz.html
serkan kesnlikle sedan olmalıymış. ***** aile arabası olucak bi yönden de :d
........teşekkürler.............
valla arkadaşlar bu zamana kadar hb arabalrdan canım çok yandı. işyerinde bir tane sedan arabaya binebildim, bir de eski arabam sedandı. ikisinin arasında çok fark bulunduğunu düşünüyorum. Tabi diğer kullanıcılara da sonsuz saygım var ancak tercihim sedan dan yana. Yardımlarınız için Hepinize tekrar teşekkür ediyorum.
bir de linki görüntüleyemiyorum. yeni kullanıcı olduğum için yetkim bulunmuyor olabilir.
nnk 82 bugüne kadar gördüğüm en temiz oynanmamış vteclerden biri ayrıca her viteste çok net çok temiz vtec açıyor şiddetle tavsiye ederim üçe beşe bakmadan fazla para hesabı yapmadan alınmalı
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el
ORJİNAL Vtec arayanlara :)
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Nasıl araçtır acaba
EVET ARKADAŞLAR BU SAAT İTİBARİYLE VTI Yİ ALMIŞ BULUNUYORUM. HAYIRLI UGURLU OLUR İNŞAllah. HEP BERABER KAZASIZ BELASIZ ...
İLGİNİZ İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜRLER...