bakarken benıde sasırtıyor yaw dıyorum bu araba boyle degıldı nasıda degımıs :D
Printable View
tamamen meraktan soruyorum bu araç fake ilan mıdır gerçek ilanmıdır?
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 65637762
VTI Kullanmak bir efsaneye hükmetmekdir heleki kırmızı olursa ayrıcalıktır. demiş ama araba siyah :)
Zevkimi aldım TYPER alcam demiş , altta vtı kullanıcısı arabasından ihtiyacı olmasa vazgeçmez demiş fiyat düşüsündeki sebebte sürenin daralmasıymış falan hep çelişkili sözcükler var falan diye merak ettim
konusuda wardı
http://www.techturkey.com/forum/sohb...nda-bilgi.html
araba neyse kaza bela olabilirde ilan garip :)
Arkadaşlar, Diyarbakır Emniyet teşkilatında çalışıyorum ve yeni aldığım aracı getirmek için Cuma veya Cumartesi günü Ankara'ya gideceğim. ilana, NNK VTEC'i Ankara ve civarına satılması halinde, izin durumum da el verirse buraya getirebileceğimi ekledim. almayı düşünen arkadaşların görebilmeleri için Birkaç gün önceden Vtec'i Ankaraya getirmeyi düşünüyorum. ilanda diyarbakır yazmasının olumsuz etkisini, arayanlarla görüştükçe daha çok hissediyorum.
iki vtec fazla birini verelim.
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 65730624
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5730624/detay/
kaçmaz sedan vtı almak isteyen arkadaşlar bi baksın
çok para bence. ne egzantrik var ne beyin var nede kısa var.
bu mor renkli vti lardan bi tanesinin ciddi kazası yok muydu ? ama mor plakalı olan mı yoksa mor renkli olanlardan birimiydi biri hatırlatabilir mi ? soran olursa yanlış bilgi vermeyelim kimseye
bir de nnk vti'ın yetkili servis kaydı var mı hiç ?
km konusunda emin değilim ama 2007-2008 gibi hondam.com tayfasından biri ilk bu nnkyi piyasaya çıkardığında da sanki bu kmlerde gibiydi 4 senedir neredeyse hiç km yapmamış gibi araba
http://www.techturkey.com/forum/otom...hatchback.html
Araç başı pazarlık 23.000
orj.110 bın km de ısteyen warmı beyler :D 31bine veriim
beyler nnk için yazıyorsunzda keşke aliburma burda sordugu zamanda böyle yazsaydınz :) en sevmediğim olay birisi arabayı alırken bişi yok efendiyse gider yapmyosa kimse bişi demiyo arabayı satıcağı zaman bişiler dökülüyor ortaya. herkesi kendi yerinize koyup öyle yazın buraya yazamayanda pm ile uyarsın sorgulayan arakdaşı.
Ben bu konuyu çok takip etmiyorum, dün tesadüfen bakarken denk geldi gördüm, her araba alan için denk gelmek zor olur Serkan.
Ben pm ile uyarılmaya da karşıyım, madem burda sorgulanıyor herkes buraya yazsınki buraya bakıp alacakların haberi olsun.
Keşke şu anki sahibi almadan önce görseymişim nnk sorgusunu o zamanda yazardım km konusunu. En azından bundan sonrakilere faydamız olmuş oldu
hep bu 1.6 ies ciler yüzünden. :) 20 lira 21 lira diye ilan açtılar. sonra satıncada 22 ye temiz vti arıyolar. :) 24-25 vermek zorlarına gidiyo sorsan o kadar etmez derler. :)
2 MOR vtecte istanbuldaydı. 34 MOR 76 Tolganın (KTM) aracıydı. 34 MOR 56 pert olan arabaydı. pert olan araç şuan samsunda spoon jantlı olarak satılık zaten en belirgin özelliği civic coupe aynaları var.
Tolganın MOR 76 yine siteden hakan isimli arkadaşa konyaya, ordanda istanbula geldi. Mor 76 nın tolga aldığındada önden küçük bir hasarı vardı, tampon panel değişik, sağ podya ağzı, sağ şasi ucu (!) işlemliydi. ünlem koymamın sebebi sadece traversin takıldığı parça işlemliydi şaside bişiy yoktu. kesinlikle şasi eğriliği kaçıklık vs yoktu rot balans yaptırdınmı ok gibi gidiyordu. kaçma bilmemne yoktu. komple boyalıydı. tolgadayken komple motor yapılmıştı zaten motor yağ yakarken almıştı tolga sonra gayet sağlıklıydı rollinglerde falan gayet güzel gidiyordu içifalan pırıl pırıldı. son halini bilmiyorum ama hakan foruma falan video foto koyduğundada gayet güzel mükemmel duruyordu. aklıma gelenler bunlar kimsenin başka türlü kafası karışmasın.
Mor'un motoru burda tekrar toplandı. B16b piston crower stage2 egz. enjektör conta beyin vs vs. Motoru çok çok sağlıklıdır.
Kilometre konusunda Yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Böyle birşey olsaydı eminim ki o zaman da yazılırdı. burada birkaç kişinin (Bu konuları takip etmeleri meselesindeki dikkatlerine saygı duyuyorum.) önce "şurasında şunu var, burasında da bunu var! aman haa!!" diyip, iki satır sonra özür dilediğini ve "yanlış hatırlamışım, o vtec bu vtec değilmiş" vs. tarzında itiraflarda bulunduğunu çok gördüm ki bunlar masum olanları, daha ilerisine aklım da vicdanım da ermez. Başkaları veya arabalarının umrumda olmadığı gibi, nnk'nın şunu eksik, burası gedik diyen bütün arkadaşlarımızı polemik yapmak yerine buraya bekliyorum.