cery Nickli Üyeden Alıntı
bak güzel kardeşim. herşeyi abine sor. ben o arabaya o şekilde binmiyordum. araca gelip bakan abi aracı garajda gördü. niye burda diye sordu binmiyorum dedim. eksikleri var dedim. eksikler neler bunlar bunlar. yaptıracam param yok bekletiyorum dedim. abin geldi aynı şekilde söyledim. ben yaptırayım eksiksiz teslim edeyim dedim. yok yok sinan yapar dedi. 150 liralık parça için 300 lira düştüm fiyattan. bunlar söylenecek sözler değil. ama mecbur bırakıyorsunuz. eksiksiz teslim etmemi isteseydiniz 4 amortisör komple distribütör sıfır o2 sensör falanı filanı herşeyi alıp adam akıllı taktırıp kız gibi gönderecektim arabayı. abine sor. noterdeyken bile abi bu şekilde vermeyi gönlüm kabul etmiyor keşke yaptırıp verseydim dediğimi abine sor. abin bunlar ufak şeyler sinan yapar fiorino aldı şöyle şöyle yaptı bunu da halleder dedi. peki öyle olsun dedim.
aldığın günden beri de her gördüğünde bu arabanın hali ne, şurası şöyle burası böyle diyip abine söylediğim herşeyi tekrar bana defalarca söyledin. bilsem almazdım dedin. insan sabrı bi yere kadar dayanıyor. çünkü eksiği şunlar diye söylediğim şeyleri sanki hiç söylememişim sizden gizlemişim de alınca sürpriz olmuş gibi yüzüme vurdun. biz konyadan kız gibi denilen arabayı alıp daha sonra 2 parça çıktığını öğrendiğimiz halde bigün ağzımızı açıp kimseye laf etmedik. kısmet diyip önümüze baktık.
bana arabayı onlarca kişi sordu. izmirden bi abi aradı teche de üye kendisi. gecenin 12sinde değişeninden eksiğine herşeyini ona da söyledim. abi malım bu fiyatım bu bu rakam beni kurtarıyor dedim. kimse bu kadar aracının kötü yanlarını söylemez dedi teşekkür etti. abin burdayken de söyledim istediğin yerde ekspertiz yaptıralım dediklerimden iğne ucu kadar fazla bişey çıkarsa onu da fiyattan düşerim dedim.
1-1 meselesine gelince. face te yine aynı şekil şöyle böyle bilsem almazdım onu yaptım bunu yaptım burası böyle şurası şöyle dedin. ben de hepsi söylediğim şeyler dedim. biz geçen sene konyadan araba aldık kız gibi dediniz. gör dibin düşer dediniz aldık geldik arba 2 kasanın birleşimi çıktı biz de mi arayıp böyle böyle deseydik dedim. madem arabam (herşeyi söylediğim halde) bu kadar kötü. o zaman 1 1 olduk diyelim dedim. olay böyle miydi değil miydi? öyle pişkinlik yapmış gibi demişim imajı vermeye çalışma... asıl terbiyesizliği sen yapıyorsun.
arabanın bu kadar açıklamasını yaptıktan sonra hala kalkıp bana hakkım sana helal değil diyorsan helal etme. ama şunu bil ki sana iğne kadar hakkım geçmişse onu da ben sana helal etmiyorum. vti dan anlayıp anlamadığıma karar vermek senin işin değil. ben size herşeyini söyleyerek araba sattım siz de herşeyi kabullenerek aldınız. daha neyin davasını güdüyorsun anlamıyorum. madem abinin sana aldığı arabalar içine sinmiyor. bundan sonra bi zahmet kendi arabalarını kendin al. selametle