aracı ben cagırdım servıse gelıyor şimdi banada dedıkı klima işleri yapıyormuş. yaz mevsımı oldugu ıcın satması lazımmış nasıl işe bu ?
Printable View
:) o paraya alınıp bınılecek bı arac
:):) evet oguz abı klıma ısı yapıyor aracıda cok begenerek aldı baktı baktırdı bındı surdu gazladı valla alacagı vtı nekadr dha ıyı bende merakla beklıyorum :)
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk
bu aracıda tavsiye ederim bence,güzel duruyo,bilgiler doğru gibi ama ne kadar anlıyorum arabadan o ayrı mevzu :D
Evet arkadaşlar arac geldı kendım bındım kullandım arac bır arkadasımın eskı sahıbı polıs gokan ozaman araba cok ıydı ** şimdi ne yazıkkı yorulmuş. 14,000 verıp ustune 3 veya 4 cıvarı harcadımmı 17 18 gelır bana uymadım saolsun geldı ama.
evet gokan dıye bırınde bulunmıs arac eskısehırlı plakayıda ole almıs hatta rap 26 ya bıde yorgun derken neye gore yorgun dıyorsunuz anlamıs degılım hala :)
siteye bak ya,an an arac bakım olayı bıle ınceleyebılıyoruz :D
24-25bine alınır üstündeki malzemelerle bana göre :)
o araba uzun yıllardır 30+ milyara satılık zaten :)
benımm babamda vtec hastasıdır kendısı gıtmıııs bakmaya anllatıgına gore adamın cıftlıgı fılan varmıs sırf zevkıne bınıyormus gazlı bezle yıkarmıs hep kamer abının de dedıgı gıbı ıcııı muhtesemmıs boyya yokmuus ama adam bıldıgınız tok satıcıı :) 32 mılyara musterısı cıksa zor verırmıs gııbı bır tıpı varmıs :D