Kirmizinin onden saglam bi kazasi var die biliyorum oyuzden onu makyajliya cevrildi vazgecmistim almaktan griyle gorustugumde deiseni yok dio ama onu tam olarak bilmiorum
Printable View
Kirmizinin onden saglam bi kazasi var die biliyorum oyuzden onu makyajliya cevrildi vazgecmistim almaktan griyle gorustugumde deiseni yok dio ama onu tam olarak bilmiorum
Gulyabani emmi:D
trabzondaki kırmızı VTi nin önden kazası var aracı honda serviste gördüm canlı olarak.abartılacak kadar büyük bi kaza degıl.sonradan aracı komple kırmızıya cevirip tamponları makyajlı kasa yaptılar.aracı trabzonda duzgun kullanıyorlar yani gazlama falan hıc raslamadım.
Arkadaşlar, 97-98'lerin 26 bin 28bin gibi rakamlara alıcı bulduğu söylenirken neden mesela TR'de sayılı ve türünün son örneği olma özelliğini taşıyan bu makyajlı 99 VTI hala duruyor? Üstelik araba gayet orijinal görünüyor. Satılıklar bölümünde fiyatın 24'e düştüğünü yazmış arkadaş, daha da pazarlık payı vardır sanırım. Satılmasını bırak, yukarıdaki alıntı yaptığım mesaj dışında üzerine muhabbet bile dönmemiş. Sebebi h/b VTI'ların sedan göre daha az talep görmesi midir yoksa 99 model makyajlı kasalar daha mı az tutuluyor bu konudaki gerekçeli yorumlarınızı bekliyorum :soru:[/QUOTE]
Araç satılmış sanırım, siteden birileri mi aldı acaba?
ben satarken 98 di. 99 kaput ve çamurlukları vardı bende onlarla vermiştim. takmışlar geri. ama ne yalan söyleyim 98 daha çok yakışıyor :)
Diyarbakırdan giden araba
arkadaslar bu aracı bılen varmı yıgenıme almaya karar verdık te bır yardım
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 86100484
takas teklif ettide varmıdır bilen gören..
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 24.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 87647568
pm attım okan
bnde bakmıştım bozukmuş araç
kırmızı aracın jantları replica
çok eksiği var fiyat fazla.
izmirden gtti bu araaba aracımı almadan önce bunada bakmıştım karşıyakada otruyodu sahibi bindim içine bastı felan araca baktım içinde safc aem felan vardı yüklemişler baya aracı arabada değişen yok diyordu ben okadar kaportadan anlamam ama kapur kenarları çamuırluklarda arka bagaj kapağında çok macun vardı adam değişen yok ama doğrulan var dedi pişkin pişkin sırıtıyodu asla alınmıcak bir araba. kapısındada komponent ceplikleri felan vardı o araç bu takasta verdi sahibide sanırım
2.0 si de cıkmış haberimiz yok
Honda Civic 2.0 Si 2008 Model 35.500,40 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 90669060
Honda / Civic / 1.6 VTi / ''Bundan daha temizi yok'' diye ilan verenlere itafen sahibinden.com'da - 91169581
Yeni ilan düşmüş Rekor arkadaşta sanırım.
Modifiye edilmemiş diyor ama zindan karası film var arabada.
cam fılmı modıfıyemı oluyor?
arka yazılar yok..
değişik bir farı vardı galiba zamanında ledli falan... ama gerçekten temiz bir vti
çok zor sanki farı yayı egsozu tak gez boya boyat sonra sök herşeyi orjınale dön aklın sıra en temiz hep fabrıkadan cıktıgı gıbı kullanıldı falan vay amk bi akıllı sizdiniz
ya bide millet böyleleri yüzünden VTI - GTI benzeri araç sahiplerine ayar oluyor. lan nolur herşeyi üzerinde kalsa sen bunları adam gibi taksan baksan etsen modifiye edilmiş dediğinin kilosu ne kadar yani tak vida sök vida bloğun içi ne durumda bi pasta cila herşey orjinal güzel iki foto oldu miss kim bilir kaç kat boya var kim bilir hangi gömlek hangi sekman ne alemde allah ıslah etsin
Usta o değilde dediğin gibi vti kullanıcılarına zaten tam ayar oluyor millet böyle giderse vatan haini ilan edilicez bu adamlar yüzünden:D:D
97 yazmış arac 98 model
tamamen fiyatı saçmalık satılacağına değil,satma niyetide yoktu nıye koyulmuş anlamadım
az daha sıksak s2000 bine yakın olacak fiyatlar...