üsküdardayken hiç iç açıcı gözükmüyordu ama şu an güzel görünüyor..jant değişikliği ve daha güzel bir alçaklıkla daha da güzel olabilir
üsküdardayken hiç iç açıcı gözükmüyordu ama şu an güzel görünüyor..jant değişikliği ve daha güzel bir alçaklıkla daha da güzel olabilir
üsküdar' daki sahibi 16500 e veriyodu arabayı ama 3. vites senkromeçlerinde sorun olduğunu ayrıca üst kapaktan yağ kaçırdığını sölemişti.son sahibi arabayı güzel elden geçirmiş sanırım motor olsun kaporta boya olsun güzel bi jant ve biraz yere basılarak güzel bi iş çıkabilir zaten biraz daha durursa ben ciddi ciddi düşünücem almak için aracı
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 20.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
bilgisi olan varmı ?
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk
araç hakkında bilgisi olan varmı ?
kazası degişeni yok yazmış bilgnz varmı ?
ewt eskı zs vtec eskı sahıbıı sıteden huseyın dıe arkdsmz. kazası yok die biliniyor, zaten eskı zs zamanında bılınır.temız ve guzel aractır.
eski zs vtec
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
üyelerimiz bölünümde konu açıp yazmıştım tekrar yazıyım.... izmir bornovalıyım yaşım 19 ismim murat... öğrenciyim daha doğrusu öğrenciydim...bugün üye oldum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)