arkadaşlar lacivert 34 ad 7xxx vtec bilenimiz varmı kimdir nedir diye? bi abimiz görmüş plakayı net alamamıs sedan vti oldugu konusunda ısrarcı :)
Printable View
arkadaşlar lacivert 34 ad 7xxx vtec bilenimiz varmı kimdir nedir diye? bi abimiz görmüş plakayı net alamamıs sedan vti oldugu konusunda ısrarcı :)
vtı degılde ben bukadar temız 1.4 ıslerın oldugunu bılmıyordum hepsını yaşlı dede ve nıne kullanıyor alayıda makyajlı hb:) yer ve mekan gızlıdır
murat doğrdur :)
gokan ben izmire gelince dedim ki eğer elde para izmire gelsem bitane civic alır dönerdim 2-3 gün içinde o kadar cok civic vardı ki ablada teyzede amcada :) izmirin maşalalhı var ek kasada.
bu araçlar hakkında bilgisi olan varmı acaba
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 57274227
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 52343189
07 vt 877 e ne oldu satildimi
bugun bornova foruma giderken ege universitesi ogretim gorevlileri otoparkinda sunroof acik bekliodu beyaz sedan
bu araçlar hakkında bilgisi olan varmı acaba
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 57274227
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 52343189
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 19.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 50968659
Bu Araç Hakkında Bilgisi Olan Varmı Aracın SCR sini Bilen Varsa Yardımcı Olursa Sevinirim Hayırlı Günler Herkeze...
artık,
TS nin sıkıntılı bir durumu yok, 8 parça değişenli vtilar 22 ve üstü rakamlara satılıyor..
orjinale çevrilsin TS 23 bile görür, her malın bir alıcısı vardır sonuçta..
tsnin neyini orjinale ceviricez?30 isteyende var kimin kaca sattığı alıcıyla satıcıya kalmış.sen satmışsın alan almış her iki tarafada hayırlı olsun
ben ts yi bizim oralarda surekli görüyorum.çok diri ve temiz duruyor.
ya ben sunu anlamıom hızlı araba alıyoruz sorgulatıyoruz tabı vuruk degısek olcak saselerde ve motorunda buyuk sıkıntı olmadıgı surece olur sase cok onemlı ha burda sadece guzel toplanıp toplanmaması sorulsa daha ıyı olur dızel aıle arabası deılkı honda full orjınal alalım arac sahıplerınede hak verıyorum en kral vtec ın fıyatı benım gozumde 20 lıra ben sattım sımdı benım arabadamda 10 numara deıldı ama ıyıydı sadece sag onden kazası vardı degısensızdı.fıyatı 16-17 lere cekıyon bu araba tursudur hıc bakmayalım dıolar 20 lerden yukarı cekıyon satmaya nıyetı yok utanmadan hondaya bu parayı ıstıyolar dıolar nası bı pıyasası var cozemedım allahtan sattım kurtuldum
vtec durumları karışık evet fiyat yüksek o paraaya daha iyi yürürlü araç alınabilir. ama karşında görünce hay anasını diyosn 50'de olsa alayım biniyim olay bu :)
PUK 05 in kapisinin serviste degistigini nerden cikariyorsunuz ???????? serviste kapi saci degisti, benden onceki sahibi de tamirci, rahatsiz derecede hassas, sac degisimi icine sinmedigi icin cikma kapi alip takmis. serviste kapisi degismedi. aynen dediginiz gibi kimse kimsenin malini kotulemesin !!!!!! arabanin ilk boyanisi yasindan dolayidir. isteyene ilk boyadan evvelki resimlerini bulurum !!!!! ikinci boyasini ben yaptirdim, serefsizler bagcilarda uzerimize saldirdi ramazan gunu sag on ve arka camurlugu tekme ile yamulttular, onun disinda 1-2 parcanin daha boyasi tastan ciziklerden dolayi yenilenmesi gerekiyordu. bende tamamen tavan haric yeniden boyattim. hatta tavani bile boyayin dedim de adamlar yalvar yakar zor vazgecirdiler beni boyamaktan.
PUK 05 in sehir icinde olacak tarzdan kazalari vardi sadece
1- araba parh halindeyken sol onden koseden tampona dokunulmus, tamponu ben yaptirdim izi bellidir macundan
2- ters yonden giden biri sofor kapisina surtmus. servis kapi sacini sonraki sahibi komple sofor kapisini degistirmis
3- sag iki kapinin ortasindan kapilari 4-5 santim iceri gocuren bir kazasi daha olmus. bu kaza daha evvel, onu da yapan ustalarla konustum. onemsiz bir kaza oldugunu soylediler. bu kazasini bana satan sahibi de bilmiyordur eminim.
bunlar disinda arabanin hicbir vukuati yoktur.
bu sekilde araba satan baska biri varsa soyleyin !!!!!!!!!
sahibindendeki ilanlarin burada sorgulandikca neleri ciktigini hepiniz goruyorsunuz.
PUK 05 o 25-26 ya satilan arabalarin kaporta olarak muadilidir !!!!! hicbirinden geri kalmaz !!!! arabamda hic hata yok diyen 13-14 yasindaki bir araba icin bunu diyecek kadar hem arabasini bilemez hemde oyle bir iddia olamaz !!!!
0 km. B16a2 nin kompresyonlari 14,6 diye biliyorum. (yanlissa bilenler duzeltsin) benim arabamin kompresyonlari 4 silindirde de 14,9 cikti. hicbiri ne alti ne de ustu degil !!!! seref usta da icinde benzin yanmis motorda biraz daha yuksek cikmasi normaldir demisti........
arabayi yunusa vermeden 3 gun once akusune kadar bujilerine kadar 500 tl lik bakimini yaptirdim. kim araba satarken 500 tl harcar bakim yaptirir.
arabada performansa katki icin tek degismesi gereken yeni bir set buji kablosu idi, 200 lira dediler cok sart olmadigi icin degistirmedim. yunusa da verirken soyledim.
arabanin yaninda orjinal parcalar harici verdigim parcalarin bazilari....... fiyatlarini asagi yukari herkes biliyor
-karbon kaput
-bir takim angel eyes far ve 8000k xenonlari ve balastlari
-ledli stoplar, orjinal stanley stoplar
-samco 6 parca silikon hortum seti
-aluminyum mavi bijon seti
-JDM big tube filtre (hilmi den aldim. hilminin ilaninda fiyatini bulabilirsiniz hala)
-kibristan b16b ctr oem headers (baska kimin arabasinda var biliyorsaniz yazin)
sattigim arabanin her bilinmesi gerekenini hem yunusa hemde ondan alan arkadasa soyledim. hayatta evladima yalan dolanla gelmis parayi yedirmem !!!!!!!
arabami cok fazla olan taksitlerim yuzunden sattim (3 yildir ayda 2.300 tl kredi taksidi oduyorum. burnumdan geldi artik) seneye type r alamazsam arabama benim gibi bakilmissa arabami geri alirim !!!!!!! sattigim fiyat belli. hicbir delikanli o arabayi o paraya geri veremez !!!!!
Allah askina bir kisi daha sattigi araba icin bu kadar bilgi versin yaa
ben PUK 05 ten baska vtec kullanmadim. yunus kullandi. araba doluyken bile nasil indirdigine ne kadar sasirdigini yunus soylesin ......
kimsenin malini kotulemeyin.... kimseye iftira atmayin.... vebal almayin, altindan kalkamazsiniz !!!!
aynen arkadasim. 13-14 yasinda araba 24-25 lira etmez !!!!! Allah tan korkar insan. bunun iyisi, duzgunu, 1,5-2 lira harcanmisi tas catlasa 23 eder. o da en iyisidir. turkiyede motor icine girilmemis, 9k cevirmeyen, 190-200 beygir vermeyen egzantriksiz pistonsuz cevre elemanlari yapilmamis bir vtec filtre headers egzost la en fazla 22 lira eder !!!!
öncelikle herkze selam ben puk05 in yeni sahibiyim ben sunu anlamıyorum vti almadan oncede böle muhabbetler oldugunu biliyordum yani herkezin arabası kendine guzeldir senin sağ camulurlugun değişmiş yok kaputun değişmiş bu kimseyi ilgilendirmez sonucta sen bu arabayı begenmişin almısın kimsenin arabasına kötülemenin alemi yok ayrıca ben arabaya baktırdıgımda yunus abinin dediğinden baska bisey cıkmadı hatta arabayı alduktan sonra arabayı yunus abi almadan önceki sahibinle konustum arac dedikleri gibi cıktı komproru 4 undede aynı 14.5 aractan su an gayet memnunum kimse kimsenin arabasınıda kotulemesin bence bu konusmalar gün yapan bayanların konusmalarına benzio artık... saygılar...
PUK 05 Gayet saglıklı guzel arac ılk ustunde karbon kaput varken arkadasa aldırmaya cok calıstık ama fotolardan dolayı ıcıne sınmedı, sonra galıba yunus arkadasımız almıs ondan da arkadasımıza aldık gayet guzel saglıklı bı arac TS'den daha ıyıdır emın olabılırsınız... ayrıca sız nıye PUK 05 ı kotulemeye calısıyorsunuz onu anlamıs degılım.. herkesın malı kendıne guzeldır...