15 liralık vtı dan kurtuldugna sevınır elbet gayet normal :)
Printable View
erman gençoğlu die bir arkadaşım tanırmısın ?? tanımazsın yani tr deki tüm vti ları kim aldı kim sattı bilmen zaten olağanüstü yetek olurdu ;) zaten oda alacak yüzünden gelen bi araçtı kalkıpta bineyim olarak zaten almazdı
hakkını yememek lazım 25 yazanlardan daha iyiydi yani turşunun iyiysiydi anasını belliyordu aracın zaten
araba nasıl hb sedan renk plaka..
sedan beyaz plakayı hatırlamıyorum zaten 2 hafta bindi arabaya bende topu topu 2 kere felam binmişimdir muti hatırlar ama oda askerde ;)
beyaz sedan vt plaka ile ps plaka var. vt plaka olanı dıyosan 15 e iyi vermiş. tr deki değilde izmirdekilerin hepsini bilirim.
bu araç zaten şehir dışından geldi izmir plaka değildi sonra izmire satıldı satılma döneminde plaka değişmiştir bucadan galerici bi arkadaş aldı en son gördüğümde mutinin da typerın arkasından gazlıyordu şirinyerde sanırım 6. sanayide şuan araba tabi pert olmadıysa :D honda binilcek araba olsa muti da yı satmazdı :D
muti typerı binilecek araba olmadığı için mi sattı..:) biz senle daha önce tanıştık mı hiç çünkü muti benim çok yakın arkadaşım her zaman beraberiz . sende baya yakın tanıyosun galiba ondan soruyorum.
ben baya yakın tanırım çocukluktan bu yana herkesi baya yakın tanırımda beni burda tanımalarına gerenk yok :D silentpr işte :D
km si orj degıl, daha once bızde dusunmustuk arka plalık ıptalı wardı, yanlıs olmasın ama sag ondenmı sol ondenmı ne kazası wardı. ama buyuk kazamı kucukmu bılmıyorum..motor yapılmıstı (1-1,5sene oncesınden bahsedıyorum)
gecenlerde honda radar ın onunde duruyodu,bı hafta durdu buralarda..
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 59074674
Araç hakkında bilgisi olan?
abı bu arac %90 ızmıttekı sarı renk olan arac.sıteden kadır dıe bı ardsndı.
son 2-3 ay ıcersınde 2-3 kere el degıstrdı. b.pasaya gelmeden once sanırım kartal-pendık taraflarından flan satılıktı hemde yalan olmasın 14bın gıbı bı paraya satıldı sanırım. 19 bın gıbı bı fıyatı wardı 2 gunde bir fıyatı 500tl dusuyodu.
plakası UZ olması lazım.