yeni civic 52 milyarsa bence vti 80 milyar lira. nesi eksik? hem daha yakışıklı..
bu japonlar neden vti ies si vtec 2 nin sıfırını üretmiyorlar türkiye pazarına,yemin ediyorum satış patlaması olur her cinsinden aracın yenı araclarını cok sacma sapan yapmaya basladı honda :S
ek kasa gibisi varmı yaa 13 tane bndim ek kasa tek sıkıldıgım on gögus 7 senedir aynı gögus hç araba degiştirmemiş gibyim arada teyp degisiyo o kadar![]()
Bismillahirrahmanirrahim
YM0859-VD1731-DL5953-JMG45-TT3579-GL1257-CLF67-DR9999-VB3228-TM3533-FV1100-LG212-AYE91
valla benım gozumde honda 2001 sonra kasayı bozdu benım gozume gorsel olarak guzel gelmıyor nıtekım baska marka araclar oyle onceden araba kara duzen denılcek sekılde yapılırdı sımdı hatlar daha keskın ve ddaha fazla o yuzden gorselık yapalım derken arac kasaları bozuluyor
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
2001 ek kasadan sonra bozdu evet birde vtec 2 ler iyiydi 04 05 öbürleri beş para etmez
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
beyler yanlış anlamayında, hani vtece 30 verilir fakat ekstraları olur gideri olur, hakkıdır dersin tamam.
ama h/f/e olan vtecin havasından geçilmiyor hani, 5-6 sene önceki setup bunlar..
yeter artık açılın
ayrıca 2.bir spor araç için görenlere vtec çok yüksek geliyor, nede olsa yaşı var ve belli ediyor artık.
tek araç için düşünenler alıcısı olduktan sonra 30'da verebilir..
benim gözümde 1 tanesi 30'u hak eder, onada verdiğim paraya asla acımam![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)