Arkadaşlar şu piyasada stok vti 28-30 etmez bence ama 20 ye öyle bir araba yok malesef.
Stock harbi zır olanlar 23 maksimum eder temizliği her zaman işi bozar.
Dolusuda üzerindeki parçalara göre karar verilir.
Yoksa 15 lere 17 lere vti malesef çakal çukal alıp üzerinden deli gibi kar etme güdüsü olan satıcılar yüzünden kalmadı.
Üzücü ama gerçek. Bu piyasayı bizler bu hale getirdik. Mebalinide çekiyoruz.
Bak ne güzel söylemiş güzel abim.
Allah aşkınıa diyorum ki; boş atar yapmayın. Lütfen rica ediyorum. Dolu adam olsan iki tuşla bu konuya cevap yazmak yerine; aynı iki tuşla bana pm atardın. Bak rica ediyorum geçin bu muhabbetleri. Kimse kimseyi tanımadan atar gider yapmasın şu sanal ortamda. İki parça metal için parçalama kendini. Satacaksın arabanı belli 30.000Tl ye kıvranıyosun. Gerek yok.
Ergen dediğin adam, askerliğini bitirmiş, işi kurmuş kendi parasını kazanmaya başlamış; senin rüyanda değil, ebenin anlattığı o masallarda bile göremiyeceğin biri. Sayemde post kastın lan.Aracını toplasan 10 parçadır, değişen 15 parça. Sat satabilirsen. Gel seni gezdiriyim izmirde, yobaz.
![]()
Honda nın her modeli güzel para ediyor.. Al-sat koşturan arkadaşlarımız için bu grup güzel..
Binmek içinse kişisel zevktir. Mal satıcının , para da alıcının.
Benim bildiğim kimsenin bir diğerinin parasına ortaklıgı yok sanrım. O nedenle parayı verenlere az-çok pahalı ucuz kavramıyla yaklaşmak doğru olmaz..
Sonuçta bunlar sıfır üretimi olmayan araçlar. Ve alanların çoğu da hobi nedeni ile alıyor.
Hobi olmasaydı Herkes 27 VTI yerine , 2005-2006 sunrooflu vtes II ES alırdıyada 2008 civic fd6 dream felan
![]()
beyler tartışmasandan konuşsanızda konu dağılmasa daha iyi olmaz mı ?
Evet, neyse sapmasın. Konu güzel gidiyor. Gerek yok böyle muhabbetlere, sanal alem olduğu için, iki duble içip foruma giren arkadaşların ne niyetini anlıyabiliyosunuz nede amacını, bazı şeyler zorlarına gidiyor ve atar gidere başlıyorlar. Kimseye şahsi bi lafım olmadı. Açık ve net gözüküyor yukarıdaki postlarda da. Araca bile laf söylemiyoruz sadece fahiş fiyatlardan bahsediyoruz adam geliyor velet diyor. E sanki şahsına küfür ettik be adam. Nedersin şimdi bu durumda? Yaşım kadar itibarın olsaydı konuya değil, özele gelirdin diyorum cevap yok.Neyse doluyum ama susuyorum. Yarın iş güç *****. Boş beleş adamların lafını çekmek zoruma gidiyor bu saatte. Yorumlarınıza da katılıyorum, isteyen istediği fiyatı koyar, alan olur veya olmaz.. Herkesin Allah(c.c) gönlüne göre versin.
![]()
www.honda-tech.com
yok kardesım bosuna ıkınızde bırbırnızı kırıyrsunuz bı metal parcası ondan benı ılgılendırmıyor hayat sızın![]()
www.honda-tech.com
ya hocam anlamadıgım bırsey var yanlıs anlama senle aynı yastayız sanırım bu vtı muhabbetı fıyat konusu yenı baslamadıkı coktan berıdır var yanı burda caglardan öncede fıyatlara laf eden oldu cok bukdr takılmıcaksın sımdı sen her burda vtı laf edenle tartıssan olmazkı..bende yıllardır hondaya bınıyorum hatta yılalrdır vtı bınen cok dostumuz var sıtede onlarda fıyatlara fazla dıyor ..buna bukadar alınmamak lazım senın araban sana guzelse bırak öyle kalsın takılma fıyatlarahadı ıyı geceler kımse kımseyıde bosuna kırmasın
![]()
www.honda-tech.com