Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 93544366
bu araba hakkında bilgisi olan varmı acaba kazasız felan
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 93544366
bu araba hakkında bilgisi olan varmı acaba kazasız felan
kayserili kardesler 38 xx 111 plaka beyaz bi vtec var advan jantli o arabanin durumu hakkinda bilgi verir misiniz? Mmpower'da yapilmis
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 22.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 92994831
Eskı arabamı bukadarı yı halde gordukden sonra arkadas turkıyedekı ustalarımla nekadar gurur duysam azdır elıne koluna saglık ustalar ne mutlu bukadar temız ıscılık yapmıslar kazasız dıye satıyorlar onunuzde egılıyorum![]()
buda benden hedıye soran arkadaslar olursa
SAHIBINDEN KAPORTA HASARLI VTİ - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 55657872
arac kazasızdır kesınlıkle kaza yok onden tıklama :P
bismillah bu nedir allah korusun
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
allah razı olsun kardesım gectı gıttı bakalım ustumuzden ama bende bılırdım bu arabayı yaptırıp satmayı yuregım el wermedı kımseye bunu yapmaya hurdaya ayırıcam dıye bır kaportacı aldı sonra satmıs bır arkadasa ama yazık yanı aradı benı ne war ne yok bılmıyor bırde kalkmıs kardes senı ararlarsa kazası yok de emı dıyor bunun usdune dırek kapattım sınırlendım soran olursa arasın benı bılgılendırırım ben kardesım 0505 826 07 31 numaram bu kazaya ragmen almayı dusunen warsa arıya bılır ayrıntılı bılgı werırım aracda butun parcaları ben soktum sattım adma warmıs gıbı yazmıs onada guldum![]()
aa jeton yeni düştü before & after vay a.q. yuh
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
arkadaş 3-4 aydır temiz VTI arıyorum ama forumdaki konuları okuduktan sonra resmen soğudum ya , zaten 100binden düşük araç bulunamıyor olanlarda da ya km düşürülmüş yada farklı birşeyler cıkıyor (ki 100.000 binde bır araç için pek uygun km değil hani çoğunlukla .s ) , potter744 adlı arkadaşın ortaya cıkardığı bir gerçekle de iyice soğudum (helal hoca bu arada herkes senın gibi dürüst olmaz )ama sunu demeden edemicem karşısındaki ınsana pertlı parçası berbat olmuş araçları kakalamayan kım varsa harbı o kişilerin rızkı bol olsun ya , bu mılletde nasıl bir vicdan duygusu var anlamıyorum , bildiğin hırsızlıktan hıcbır farkı yok bunun , adamın rızkını çalıyorsun arkadaş .s
aradıgın arac nası lbişey ve kaç tl lik sana piyasada olmayan bir arac önereceğim
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
kardesım ben bu aracımı aldıgımda 19 bın tl almısdım kaza yaptıkdan sonra aracımı 10500 tl sattım uzerınde 4-2-1 headers beyın ses sıstemını soktum aldım herkez lan oglum durduk yerde zarar ettın deyıp cok uzuldu bende allah canımı bagısladı malı weren o alanda o dedım gecdım 1 ay sonra hıc beklemedıgım bır yerden gelıcek olan 80bın tl lık para bır anda komık sekılde 90bın tl oldu geldı yemın ederım ellerımı acdım allaha allahım sen kalbımı bılıyosun gene anladımkı kalbını temız tutucaksın kımseyıde zor durumda bırakmıcaksın bu arabayı bende alır ceyrek şase gıydırırdım ama allah onu cıkartırdı benden allah bır sekılde kaybınızı yerıne gerır koyuyor arkadaslar bunu fazlasıyla anlıyorum kat we kat
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 93781292
bilgisi olan var mıdır ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)