bend e 38 va 111 icin 1 post atayim, dun aksamustu 6 sularinda sanirim, sile yolundan altunizade ye kadar izledim, gidisi durusu guzel 1 arabaya benziyor?
bend e 38 va 111 icin 1 post atayim, dun aksamustu 6 sularinda sanirim, sile yolundan altunizade ye kadar izledim, gidisi durusu guzel 1 arabaya benziyor?
what goes around.. comes around..
Alicanözkan : kardeşim seni tanımam etmem arabanıda okadar çok bilmem etmem sadece görmüşlüğüm var tamam arabanı koruyosun savunuyosun ama zevkler ve renkler vardır ya hani o mesele yani kimseye anlatamazsın derdini.. 16.500'e niye almadın diyosun. o arabanın orjinal jantları sadece 1500 tl , orjinal koltukları 1000tl bak sadece iki şey söyledim 2500tl kafadan.. sen bu halde seviyorsundur body kiti falan alırsın gezersin ama herkes sevmez body kit. devir orjinal devri.. sene 1998-2005 değil sene 2012.. kimse aksini iddaa etmiyo yani kötüleyende yok. isterse km si 20.000 olsun o arabayı yine zor satarsın bu hayat şartlarında. sen böyle biniyosan bin. satıyosanda bu siteye anlatmaya çalışma boşuna. he elbet satarsın elinde kalmaz alan çıkar ama burdan değil.
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Bakin ben hala birseyi anlatamiyorum sen de kendin ne guzel demissin caglar sadece orjinal jantlari o kadar die benim kizdigim nokta arabanin ben almadan onceki hali binilmicek durumda olmasi o yuzden o kadar ucuz olmasi o arabnin ben goruntusune laf ettirmemek icin bisey anlatmaya calismiyorum bende orjinale ceviricektim arabayi sonra vazgectim sizin bildiklerinizi birtek siz bilmiyorsunuz yani merak etmeyin . İlk aldigimda arabayi calistirmak icin sadece 2 saatugrastik 5 ay yatmis araba onu ayaga kaldirdim ben 17 500 liralik ilan bile o araba icin pahaliydi , ben araba alip satan bi kisi degilim biseylerin pesinde degilim . Ben bu arabaya babam binemiyor die satiyorum zaten yoksa baska bi skintim yok arabayi gorduysen ben almadan bi de simdi bak istersen ilan no: 95212512,
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 93544366
bu aracı düşünen varsa ben gttim baktım içindeki bütün bakalitleri delik deşik edilip vidalanmış tavan resmi yok tavanda resmen 1 kat daha tavan kalınlığında macun var şanzuman leş+verem vites arasında torpido yerinden çıkıcak gibi oluyo lastikler damat traşı olmuş ön sağ jantın kırığı 500 metrden belli oluyo son olur rakamıda 17.800 e bize bıraktı yani kısacası bunu bu fiyata alıp adam edene kadar sağlamını alıp binmek daha mantıklı
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
"lastikler damat traşı olmuş" lugatıma ekledim sağolun![]()
Bu VTI arayan arkadaş sitemizden mi acaba
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 96356216
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)