hayaller vardı ne oldu o hayallere hocam ? :D
Alanada satanada hayrlı ugurlu olsun
Printable View
Çağlarcım bizi orada ağarladığın ve araba için bizimle yürekten ilgilendiğin için çok teşekkür ederim sağolasın kardeşim. DD çok can yakacak izmitte inş. plakada aynı kalacak ;). En önemliside araba bi yana senin gibi bi insanı tandığıma çok sevindim kardeşim. İzmit tede bi kapın var herzaman unutma;)
sağolasın murat abim teşekkürler :)
hayallerimi gerçekleştirdim çok şükür şimdi izmitteki aydın abimde sıra :)
nedemek kadir abi ağırlayabildiysem ne mutlu bana bende size çok teşekkür ederim herşey için. bugünde dedim istanbul olsun tekirdağ olsun size herzaman kapım açık. tekrardan Allah kaza bela vermesin güle güle can yakın abi :D
Allah kaza bela vermesin kadir abi hayırlısı olsun tekrardan sizin gibi bakabilecek bir insana gitmesi güzel oldu aracın..
hayırlı olsun inşallah
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 27.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 97320543
eşe dosta gidicek arac düşünen olursa .
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 19.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 88606285
Bu araç hakkında bilgisi olan var mı?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 97495577
beyler göründüğü gibi temiz ise hücum derim:D
30bıne kadar bebek sedan arıyoruz hatasız bilgisi olan paylasırmı gizli olanlar özellikle