User Tag List

Sayfa 578/969 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
18400 sonuçtan 10.964 ile 10.982 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fjk nın yürürünü gördüm kendi speclerine göre izmirde geçicek başka bi vti yok. çok iyi yürüyor.

HaLuK-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakanguclu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzelim araba ne hallere düştü
    ne hallere düşmüş genc? geldin gördün mü,baktın mı bindin mi? ilan koyulunca araba bi hallere mi dusmus oluyo? boş muhabbet yapma yeri değil burası araba sorgulama yeri git mahalledeki kahvede otur dedikodu yap burası yanlış yer adamın canını sıkma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fjk nın yürürünü gördüm kendi speclerine göre izmirde geçicek başka bi vti yok. çok iyi yürüyor.
    Allah razı olsun müdür , cocuk mu eglendircez arabaya mı bincez anlamadım

rv_saxo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaLuK-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne hallere düşmüş genc? geldin gördün mü,baktın mı bindin mi? ina koyulunca araba bi hallere mi dusmus oluyo? boş muhabbet yapma yeri değil burası araba sorgulama yeri git mahalledeki kahvede otur dedikodu yap burası yanlış yer adamın canını sıkma
    rahat ol kardeşim, herkes tuningçi, herkes arabacı, biz oduncuyuz. ömerden sonra arabayla en haşır neşir olan, en fazla ilgi alaka gösteren biziz, aksini idda eden varsa gelsin arabayı görsün.
    Powered By Suki (CRM Performance Style)

borayuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merakimi giderdigin icin tesekkurler 1 ara ilanda cok degisik halde fotosu vardi sanirim o zaman sahibi sen degildin yada bilmiyorum hatirlamiyorum da, o yuzden sordum ben

bu arada tamam araban var, satmaya calisiyorsun, eminim de 1 suru kisi canini sikiyordur telefonla olsun mesajla olsun ama sitedeki insanlara bence hitap tarzin duzgun olmali burda hepimiz ayni misyon ustune buradayiz, kalp kirmanin alemi yok usta

hakanguclu kardesimiz de surekli elden ele degistigi icin o yorumu yapti bence, cok guzel 1 araba xxx sahibi olmasi yerine tek sahibi olsaydi daha guzel olurdu demek istemis belki de
    what goes around.. comes around..

rv_saxo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı borayuksel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merakimi giderdigin icin tesekkurler 1 ara ilanda cok degisik halde fotosu vardi sanirim o zaman sahibi sen degildin yada bilmiyorum hatirlamiyorum da, o yuzden sordum ben

bu arada tamam araban var, satmaya calisiyorsun, eminim de 1 suru kisi canini sikiyordur telefonla olsun mesajla olsun ama sitedeki insanlara bence hitap tarzin duzgun olmali burda hepimiz ayni misyon ustune buradayiz, kalp kirmanin alemi yok usta

hakanguclu kardesimiz de surekli elden ele degistigi icin o yorumu yapti bence, cok guzel 1 araba xxx sahibi olmasi yerine tek sahibi olsaydi daha guzel olurdu demek istemis belki de
    senin hakan arkadaşın rahat olsun, b.k atmak kolay bana araba sor ne hallerde olduğunu bol keseden atayım 2dk da. insanlar yazmak için yazmasın, konuşmuş olmak için olmasın ki forum keyifli olsun.
    Powered By Suki (CRM Performance Style)

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FJK hala çok guzel duruyor bence Alınabılecek en guzel sedan vti ların başında gelir...

borayuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakan in ahmet in mehmet in ne dedigiyle 1 sey degismez sonucta araba yine ayni araba, bu kadar takilmayin siz de o zaman kimse yazmasin konusmasin konu takilsin kendi kendine oyle olsaydi suan 1oo kusur sayfa olurdu 5oo kusur degil

konusulan konusulur dogru yada yanlis olsa da sonucta sorguluyorlar, zaten alan adam arar atlar gelir baktirir alir o ayri mesele, dedim ya takilmayin fazla, fjk guzel 1 araba..
    what goes around.. comes around..

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmirde kimlerle denedi acaba siteden bizden olan birileri varmı ? hani arkadaş iddaalı konuşmuşta king olayında. bilmediğimden soruyorum bilen gören varmıdır
    Evet bu arabanin artik marka oldugu bu kdr atip tutmalardan belli
    Cekemeyen sac jantina plastik kapak taksin,
    Haluk kardesim iddali konusmus sonuna kdr hakli da niye dersen spec. Olarak kendisinden daha ustun vtecleri geride biraktigina veya kafa kafaya gittigine sahidim, efendiliginden ve efendiligimizden su plakali vtece bu kdr boy sapladi veya boyle gecti diye ahkam kesip artislik yapacak karakterde biri de degil, izmir ortaminda araba muhabbeti arkadasliklarin dostluklarin kardesliklerin onune gecemez. Evet yurudugu arkadaslar forumdan ama maksat eglence oldugu icin ortada ne bir plaka var ne video var ne de boy hesabi var. Param olsa vtec ariyo olsam alicagim 4,5 vtec ten biridir fjk. Satilik ilanlarinin guncel olmasi arabanin sorunlu oldugu anlamina gelmez, saglam cigeri ve saglam durusu olan bir vtec, alacak adam anahtarini alir goturur baktirir, varsayimlarla veyaa kulaktan dolma isllerle kimse ahkam kesmesin yorum yapmasin,
    Sokaktan gecen 60 yasindaki teyze bile arabaya donup tekrar bakiyor, saksakci degilim bilirkisiyim. Saygilar.
    CAN CEYLAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı borayuksel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

o zaman sahibi ben değildim o arkadaslarda 1 ay kaldı araba gittik aldık ellerinden.ayrıca biz yıllardr bu ortamdayız daha dun gelip dahil olmadık kimsenin kalbini bugune kadar kırmadık kimsenin malını yeni nesil gibi bilip bilmeden boklamadık aynı misyon ustune burda beraber oldugum insanlarda benim tarzım insanlar zaten , ama bu son zamanlarda bu işlerin cıvkı cıktı misyonunu kaybetmiş boş yorum yapmak sadece vakit gecirmek için buralarda dolaşan asırı fazla insan var laflarımız onlara zaten tutupta herkese aynı sekilde konusmuyoruz araba surekli elden ele değişmiyo ömerdeydi birileri aldı izmre geldi gittim ben aldım kim diyo surekli değişiyo diye? burda kimse benim arabamı espri malzemesi yapmaya calışamaz calışırsa uslubumu bozarım eleştiri veya yorum yapabilirler ama sınırı ,efendiliği koruyarak,senin yazmış oldugun tarza o arkadasa verdiğim gibi cevap vermedim farkındaysan en guzeli burdan pay biç. baska da bi sıkıntı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    FJK hala çok guzel duruyor bence Alınabılecek en guzel sedan vti ların başında gelir...
    Tesekkur ederim , zaten işi harbiden bilen , dogru duzgun bseyler yapmaya calışan eskiler olmasa su an buralarda hiç durulmaz..

GokHan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fjk ömer arkadaşımızda nasılsa hala aynı şekilde duruyo.gerek yürürü olarak gerekse kasanın diriliği olarakta alınabilcek ender vti'lardan bi tanesidir FJK...

Ama konu her araba konusunda oldugu gibi yine saçma sapan yerlere gitmiş vti hakkında bilgisi olanda olmayanda konuya dahil olmuş.. Forumdaki bazı insanların her konuya bu şekilde dahil olması çok gereksiz ama nitekim yine olucaklar her zamanki gibi onlar KİNG çnkü.. sorsan herşeyide çok iyi bilirler ama allah varki daha koltuguna oturmuşlugu bile yoktur belkide...

''FJK'' gerçekten güzel bi arabadır duruşuyla ve gidişiylede birçok vti'den önde oldugunuda kanıtlamıştır... Haluk kardeşim boşwer sen milletin ne dedğini almak isteyen gelip bakar alıp gider almama gbi bi şansı yok...almıcak arkadaşlarda boş yapmasın artık ... bi karları yok bu işten...

cenk_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murat Özcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tadı kaçtı bunun artık al sat al sat :S
    Alıp satma işinden sanane.Alan memnun satan memnun FJK yı. Milletn satma işi seni niye bu kadar geriyo anlamış değilim. Aracın yeni fotoları ortada zaten. Vti sorgulama diye bir başlık var. Sen yanlış yerlerde dolaşıyosun.

Haluk tekrar maşallah. Bindik gördk zaten bişey ıspatlamaya gerek yok. Aramızdaki denemelerden belli zaten aracın gideri. Allah tekerine taş değdirmesin
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Köprünün üstünde durup ,senmisin büyük benmiyim ! dediğim istanbul,ben geri vites yapıyorum bu kadar g.tün içinde daha fazla kalamam

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haluk kardeşim sen niye sıkıntı yapıyorsun anlamadımki. zaten vtec ciler biliyor FJK ne olduğunu nasıl araba oldugunu boşver konuşsun millet sen bak rahatına mal senın ister satar isterse yakarsın. kimseye acıklama yapmak zorunda değilsin.Bak rahatına
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haluk kardeşim sen niye sıkıntı yapıyorsun anlamadımki. zaten vtec ciler biliyor FJK ne olduğunu nasıl araba oldugunu boşver konuşsun millet sen bak rahatına mal senın ister satar isterse yakarsın. kimseye acıklama yapmak zorunda değilsin.Bak rahatına
    Arkadaslar tesekkurler hepinize , hadi bizi tanıyan bilen arkadaslarımız esimiz dostumuz kefilimiz cok ,cok sukur ama her ilan koyan nerdeyse aynı muameleyi goruyo yazık millete valla,harbiden acil sıkışıp ihtiyac için satmaya calışsak vay halimize

Orhan abi aynen haklısın ama valla görünce dayanamıyorum illa bi cevap verme istegi oluşuyo gercekten yazmamak lazım önemsemiceksin , izlemeye devam etsinler ..

VTİ1035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fjk vteci 2-3 günde bir görüyorum, Ömerdeki halinden hiç bir farkı yok tertemiz duruyor
    Faruk Kartal

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı cenk_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıp satma işinden sanane.Alan memnun satan memnun FJK yı. Milletn satma işi seni niye bu kadar geriyo anlamış değilim. Aracın yeni fotoları ortada zaten. Vti sorgulama diye bir başlık var. Sen yanlış yerlerde dolaşıyosun.

Haluk tekrar maşallah. Bindik gördk zaten bişey ıspatlamaya gerek yok. Aramızdaki denemelerden belli zaten aracın gideri. Allah tekerine taş değdirmesin
    Sen avukatımısın arkadaşın,herkes gibi bnde yorumumu yaptım gerek duyarsa o yorum atardı sana ne oluyor anlamadım,seninde doğru yerde olduğun söylenemez..

umu_vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracı Ben bulmuştum
    Sıteden Arkat arkadasıma nasıp oldu

aracı buldugumde 96.000 km dedyı
    daha 98 yılındakı trıger kayısı duruyordu
    bakımsız ve kaportası kotu durumdaydı
    3-4 parca boyası vardı
    Arkat uygun fıyata aldı masraf ettı boyattı
    toplarladı
    sattı
    alan arkadasda satıyor sımdı
    ısteyen ıstedıgı fıyatı ıster
    typer pıyasası 50 bın tl ıse
    s2000 ler 80 bın tl ıse
    vti lar da 30 bın eder
    isteyen istediği fiyatı tabiki yazar isterse 100 bin yazsın beni ilgilendirmez ancak ben sahibindene girdiğimde vti lara bakarken bu araca baktığımda bilen bilir pazarlık yoktan başka bi araç bilgisi yazılmıosa banada ben bu aracı bilmiorum diip bilgilerini isteme hakkı doğar ben bunu anlatmak istedim

Galip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fjk fitengi umraniye atakekent heryerde goruyorum adam cicek gibi bakiyo arabasina hemde biniyo arabayi yatirmiyo garajda.
    içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)