fjk nın yürürünü gördüm kendi speclerine göre izmirde geçicek başka bi vti yok. çok iyi yürüyor.
merakimi giderdigin icin tesekkurler1 ara ilanda cok degisik halde fotosu vardi sanirim o zaman sahibi sen degildin yada bilmiyorum hatirlamiyorum da, o yuzden sordum ben
bu arada tamam araban var, satmaya calisiyorsun, eminim de 1 suru kisi canini sikiyordur telefonla olsun mesajla olsun ama sitedeki insanlara bence hitap tarzin duzgun olmali burda hepimiz ayni misyon ustune buradayiz, kalp kirmanin alemi yok usta
hakanguclu kardesimiz de surekli elden ele degistigi icin o yorumu yapti bence, cok guzel 1 araba xxx sahibi olmasi yerine tek sahibi olsaydi daha guzel olurdu demek istemis belki de![]()
what goes around.. comes around..
hakan in ahmet in mehmet in ne dedigiyle 1 sey degismez sonucta araba yine ayni araba, bu kadar takilmayin siz deo zaman kimse yazmasin konusmasin konu takilsin kendi kendine
oyle olsaydi suan 1oo kusur sayfa olurdu 5oo kusur degil
konusulan konusulur dogru yada yanlis olsa da sonucta sorguluyorlar, zaten alan adam arar atlar gelir baktirir alir o ayri mesele, dedim ya takilmayin fazla, fjk guzel 1 araba..
what goes around.. comes around..
Evet bu arabanin artik marka oldugu bu kdr atip tutmalardan belli![]()
Cekemeyen sac jantina plastik kapak taksin,
Haluk kardesim iddali konusmus sonuna kdr hakli da niye dersen spec. Olarak kendisinden daha ustun vtecleri geride biraktigina veya kafa kafaya gittigine sahidim, efendiliginden ve efendiligimizden su plakali vtece bu kdr boy sapladi veya boyle gecti diye ahkam kesip artislik yapacak karakterde biri de degil, izmir ortaminda araba muhabbeti arkadasliklarin dostluklarin kardesliklerin onune gecemez. Evet yurudugu arkadaslar forumdan ama maksat eglence oldugu icin ortada ne bir plaka var ne video var ne de boy hesabi var. Param olsa vtec ariyo olsam alicagim 4,5 vtec ten biridir fjk. Satilik ilanlarinin guncel olmasi arabanin sorunlu oldugu anlamina gelmez, saglam cigeri ve saglam durusu olan bir vtec, alacak adam anahtarini alir goturur baktirir, varsayimlarla veyaa kulaktan dolma isllerle kimse ahkam kesmesin yorum yapmasin,
Sokaktan gecen 60 yasindaki teyze bile arabaya donup tekrar bakiyor, saksakci degilim bilirkisiyim. Saygilar.
CAN CEYLAN
o zaman sahibi ben değildim o arkadaslarda 1 ay kaldı araba gittik aldık ellerinden.ayrıca biz yıllardr bu ortamdayız daha dun gelip dahil olmadık kimsenin kalbini bugune kadar kırmadık kimsenin malını yeni nesil gibi bilip bilmeden boklamadık aynı misyon ustune burda beraber oldugum insanlarda benim tarzım insanlar zaten , ama bu son zamanlarda bu işlerin cıvkı cıktı misyonunu kaybetmiş boş yorum yapmak sadece vakit gecirmek için buralarda dolaşan asırı fazla insan var laflarımız onlara zaten tutupta herkese aynı sekilde konusmuyoruz araba surekli elden ele değişmiyo ömerdeydi birileri aldı izmre geldi gittim ben aldım kim diyo surekli değişiyo diye? burda kimse benim arabamı espri malzemesi yapmaya calışamaz calışırsa uslubumu bozarım eleştiri veya yorum yapabilirler ama sınırı ,efendiliği koruyarak,senin yazmış oldugun tarza o arkadasa verdiğim gibi cevap vermedim farkındaysan en guzeli burdan pay biç. baska da bi sıkıntı yok
Fjk ömer arkadaşımızda nasılsa hala aynı şekilde duruyo.gerek yürürü olarak gerekse kasanın diriliği olarakta alınabilcek ender vti'lardan bi tanesidir FJK...
Ama konu her araba konusunda oldugu gibi yine saçma sapan yerlere gitmiş vti hakkında bilgisi olanda olmayanda konuya dahil olmuş.. Forumdaki bazı insanların her konuya bu şekilde dahil olması çok gereksiz ama nitekim yine olucaklar her zamanki gibi onlar KİNG çnkü.. sorsan herşeyide çok iyi bilirler ama allah varki daha koltuguna oturmuşlugu bile yoktur belkide...
''FJK'' gerçekten güzel bi arabadır duruşuyla ve gidişiylede birçok vti'den önde oldugunuda kanıtlamıştır... Haluk kardeşim boşwer sen milletin ne dedğini almak isteyen gelip bakar alıp gider almama gbi bi şansı yok...almıcak arkadaşlarda boş yapmasın artık ... bi karları yok bu işten...
Alıp satma işinden sanane.Alan memnun satan memnun FJK yı. Milletn satma işi seni niye bu kadar geriyo anlamış değilim. Aracın yeni fotoları ortada zaten. Vti sorgulama diye bir başlık var. Sen yanlış yerlerde dolaşıyosun.
Haluk tekrar maşallah. Bindik gördk zaten bişey ıspatlamaya gerek yok. Aramızdaki denemelerden belli zaten aracın gideri. Allah tekerine taş değdirmesin![]()
Haluk kardeşim sen niye sıkıntı yapıyorsun anlamadımki. zaten vtec ciler biliyor FJK ne olduğunu nasıl araba oldugunu boşver konuşsun millet sen bak rahatına mal senın ister satar isterse yakarsın. kimseye acıklama yapmak zorunda değilsin.Bak rahatına![]()
DRİLL
Dr.Ecu
Arkadaslar tesekkurler hepinize , hadi bizi tanıyan bilen arkadaslarımız esimiz dostumuz kefilimiz cok ,cok sukur ama her ilan koyan nerdeyse aynı muameleyi goruyo yazık millete valla,harbiden acil sıkışıp ihtiyac için satmaya calışsak vay halimize
Orhan abi aynen haklısın ama valla görünce dayanamıyorum illa bi cevap verme istegi oluşuyogercekten yazmamak lazım önemsemiceksin , izlemeye devam etsinler ..
Fjk vteci 2-3 günde bir görüyorum, Ömerdeki halinden hiç bir farkı yok tertemiz duruyor![]()
Faruk Kartal
isteyen istediği fiyatı tabiki yazar isterse 100 bin yazsın beni ilgilendirmez ancak ben sahibindene girdiğimde vti lara bakarken bu araca baktığımda bilen bilir pazarlık yoktan başka bi araç bilgisi yazılmıosa banada ben bu aracı bilmiorum diip bilgilerini isteme hakkı doğar ben bunu anlatmak istedim![]()
Fjk fitengi umraniye atakekent heryerde goruyorum adam cicek gibi bakiyo arabasina hemde biniyo arabayi yatirmiyo garajda.
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)