Hayırlı Uğurlu Olsun Allah Kaza Bela Vermesin.
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 98548505
ne dersiniz istanbuldan antalyaya gidip hayalkırıklıgı yaşarmıyım
Arka kapı saçlarından biri değişik , başka değişeni yok. Birkaç parçasında ufak tefek işlemler var. 3. vites e çok sert atınca cartlıyo. Exedy stage 2 debriyaj , impetus revo2 sıfır 4 lastik , motoru sorunsuz , falan filan. Gebze den alınmıştı. Gidişi oldukça iddalı bir araba. Sahibi 10 numara adamdır. Aradığında herşeyi zaten anlatır..
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Beni arayıp TC yeşilden dönmüş abi, tech te kazalı resimleri var demeleri üzerine okudum konuyu. Sadece emin olmak ve yanlış anlayan arkadaşların doğru yolu bulmaları adına sordum. Vti cılar ve Vti cı olma arifesindeki arkadaşlar aşırı hassasiyet sebebi ile yanlış anlama ve anlaşılma konusunda baya ileri seviyedeler.![]()
![]()
![]()
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)