canisgen Nickli Üyeden Alıntı
Ilani neden kaldirmis acaba keske bir de onu sorsaydin. Arkadaslar, durum ozetle soyle. Dedigim gibi uzun suren telefon trafiginin ardindan artik tum detaylari ogrendigimi dusundugum noktada ve de ilk sahibi olmalarinin verdigi guvenle kalktim isimden gucumden izin alip sabahin 04:00'unde sagnak yagmur ve karanlik hava kosullarinda 350 km yol teptim. Ilanda ne yaziliydi ve telefon edenlere ne soyleniyordu bunu herkes biliyor. Ama birkez de burada tekrar edelim, soyledikleri sey biz arabanin ilk sahibiyiz, 0km'den beri arac bizde, tum gecmisi bellidir dendi. Aracta sadece kaputta boya oldugunu ve de sag on kapinin kopek carpmasindan dolayi degistigini, bunun haricinde aracta baska kesinlikle boya vb olmadigi bu konuda cok titiz oldugumu ve oraya gittigimde boya makinesiyle bakacagimi telefonda onlarca kere soyledigimde bana her defasinda verdigi bilgilerin kesinlikle dogru oldugunu teyit etti. Ne var ki aracin sadece bagaj kapaginda, muhtemelen sofor kapisinda ve bir de tavaninda boya olmadigi ortaya cikti ki tavanin boyasi da zaten yanmis ve boyanmasi gerekiyor. Simdi soruyorum, bir aracin ilk sahibi olan kisi (babasi da oradaydi) nasil olur da cogu cekiclenmis, macunlanmis, (makine kimi yerde 400, kimi yerde 500 mikron ustu gosteriyor!) en az 8 parca boyanin 6sini unutuverir ya da hic haberi olmaz? Diyorlar ki biz bir sefer tamircimize biraktik, pasta cila yaptigini saniyorduk. 500 mikron uzeri cikan yerlerin pasta cila sonucu oldugunu dusunuyorlar, bunu yutacak kadar salak birisinin elinde 1500TL'lik profesyonel makina ile o saatte Gelibolu'da ne isi olabilir bunu hic dusunmuyorlar! Gercekler bu sekilde ortaya ciktiktan sonra da nezaketimizi hic bozmadigimiz halde bir bardak su dahi ikram etmeden 80 yasindaki babamla bizi Istanbul'a geldigimiz gibi geri gonderdiler. Iste hikaye ozetle bu, yorumlar artik size kalmis..