15,000 tlye satılan turbo vti ne kadar sağlıklı olabilirki ... herşey ortada bence ;)
edit : turbo sökülmüş
Printable View
15,000 tlye satılan turbo vti ne kadar sağlıklı olabilirki ... herşey ortada bence ;)
edit : turbo sökülmüş
15 liraya satılan vti dan ne beklenebilirki tabiki tursudur...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35162547/detay
arkadaşlar bilgisi olan var mı? aracı ciddi düşünüyorum.
ben arabasının üstüne böyle oturan bi adamın arabasını almazdım şahsen kendim yaslanmıyorum bile çizilecek iz kalacak die bu üzerine yatmış ya demekki önemsemeyen bakmayan biri die düşünüyorum
ben de tolga'nın gyr'yi öyle çizmiştim ama farkında olmadan :(
15 bin eden vti dan ne beklersin yazısı çok saçma...
Ne eder vti ? Herkes ne isterse o mu eder.. Bugün biri girip sahibinden com da tüm Lada samaraların fiyatını 20-30 bin tl arası yapsa 10 a satılan samara o kadar etmez mi dicez?
Garip adamlarsınız.. Ben vti'ın sahibini tanımam etmem.. 1.4 is e 20.000 veren varken bencede 15 bin az 20.000 olsa arabanın neyi var diye konuşuyor olurdunuz
ben 21e satılan 1,6 ies gördüm ama araç stock vtila yürüyecek nerdeyse..1,4 is'e 20bin veriliyorsa eğer o araç full yüklüdür hem görüntü açısından hem motor açısından alanın başını ağrıtmaz..ama 15e alınan vti'la sanayiden çıkamazsın.burdaki insanlar keriz değil temiz vtilara 22-23 versinler.yakınımda 15e vti alanlarda oldu 23e alanlarda oldu fakat 15e alanların yaptığı masraf 23binlik vtiların fiyatını geçtide gidiyo.malını 15e satan adamda piyasanın ne olduğunun farkında alan adamda farkında yani herkes herşeyin farkında merak etme sen saygılar...:icon_tup: