Bu arabanın bence geçmişi şuanki halinden kat kat iyidir. max 5 lira harcanıp ağzı yüzü toparlanıp binilebilir..
Printable View
Bu arabanın bence geçmişi şuanki halinden kat kat iyidir. max 5 lira harcanıp ağzı yüzü toparlanıp binilebilir..
İş sadece kaportami motor durumu daha mühim onuda burdan yazılanlar ne kadar karşılar *****..
komp. Degerlerine bakmak gerekir Kaporta aksamı kolay tarafı ;)
aracın motorunun sağlıklı olduğu varsayılırsa alınabilir diye düşünüyorum ama geçmişini de merak etmiyor değilim...
Aslında fark çoktu aralarında benzetmeler renkten olabılıyordu ama kitap gibi duran orjinal olan TT her zaman farkını belli ediyordu :D :D sıkıntı yok gardaşım insanlık hali hatasız kul olmaz :)
sen gönlünü ferah tut kanka mal ciger :)
çok eski den manavgat ta idi o araba subap kesip yeniden yapılmış tı diye hatirliyorum eğer yanlış hatırlamıyorsam vakti zamanın da gider li idi :)
arkdslar dıkkat edersenız batmandakı arac 2 camurluk kaput panel degısmıs, kazadan veya keyfen herneyse.
alıp onu 4-5 bın harcayıp daha sonra bnce zararına satılcak bı arac. ki motor durumuda onemlı bıde motora gırılırse way halıne :)
batmandaki vti ne olursa olsun vti....adamlar 1.4e 16 isitiyorlar ve satıyorlar....motoru iyiyse efsane yapılır bilinçli ellerde.. bana göre..
arkadaslar barlar sokagında (bostancı) bı bahcede ustu yaprak dolmus yesıl sedan bı vtı var bılgısı olan varmı ?
arkadaslar bu araba zamanında antalyada imiş
arkadasın dediği gibi
antalyadaki eleman arabayı sağdan çok sağlam patlatmış
izmite geldi
o donem 13 lira isteniyordu
vtec açmıyordu ama basit işlerden sanırım
arabanın sağ ön ana şasi dipten değişmiş
ve değişimi olağan üstü iğrençti ben bunu adam edemem diyerek almadım
muhtemelen tekraar patladı ki ön tarafı değişmişler
değmez paranıza yazık vti die her araba değerli deildirr
bazıları basınıza beladan baska bişey olmaz