Kanka arabanın motoru dolu olur tamam ıstenırde
kıytırık headers ıle sımota bıg tube takan 30 yazmıs :)
bunlara bakılırsa Bılal aktepenın k24 swap bedavaya satıldı ozaman :)
Printable View
Kanka arabanın motoru dolu olur tamam ıstenırde
kıytırık headers ıle sımota bıg tube takan 30 yazmıs :)
bunlara bakılırsa Bılal aktepenın k24 swap bedavaya satıldı ozaman :)
Kesinlikle katılıyorum. Ama sebesi kolay al sat olması eskiden bu işler zordu normal vatandaş uğraşamıyordu galericiler kovalıyordu.
Fakat şimdi 5 dk da al sat yapabiliyorsun sistem hızlı bazılarınında ekmeğine yağ sürdü e bu sefer gerçek alıcılar araba bulamıyorlar.
Alan 2-3 koyup satmanın peşinde... :(
burda biri arıyorum yazdıkça fiyatlar dahada uçuyor :D
sedan vti arayan varsa, izmirdeki AY plakalı vti kozmetik olarak güzel duruyordu(birkaç kez canlı gördüm), sahibini tanımam...
O paralara yeni yapılmış parça olarak full dolu bir k24 ü satılıkda bırakanlara kızmak lazım :) ellerine saglık bilal kardeşim..:) maşallah araç mermi..
vtec piyasasına gelirsek dolu vtecler 25-28 binlere satılmazken,bomboşlar 30 bin komedi resmen..
birde insanımız dolu araçdan korkuyor yaaw b serisi argesi ve parça sı bol ve ucuz, birşey oldugu taktirde 5-6 bine geri topla aracı yada 2-3 bine oem topla..
korkmayın dolu araçdan tabi yapan kişi-garaj ve araçda önemli ;)
boş araba temiz olur mantığını anlamış değilim... bu yaşa gelmiş bi vti her halükarda dolu da olsa boşta olsa alırken bazı riskler göze alınmalıdır. ama bomboş arabalara o rakamların istenmesini de verilmesini de bende anlam veremiyorum açıkçası.. fhe bi vti 20 24 arası en fazla etmeli diye düşünüyorum.. diğer yandan deli gibi emek harcanan para harcanan arabaların kıymetinin bilinmemesi de bi o kadar ilginç..
temiz araba arayanlar çağların turkuaz hb vti'na baksın derim bindim gidişide çok iyi duruşuda valla
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...18922577/detay
şu araba nasıl acaba?muratın eskı arabası heralde bu b16a dı motoru?
Aracımı. Alırken hiç düşünmedim 99 a çevrilmiş değişen var diye diğer vti fiyatlarına bakınca bomboş extrası olmayan vti 25 bin boncuk gibi özenerek yapılmış arabalar var alıp yapmaya kalksan araca verdiğinin yarısını arcarsın
burada sorgulanan araçlarda boya olması değişen olması normal.. bu araçlar sınırlı sayıda belirli senelerde üretilmiş araçlar... BOYASIZ OLSUN DEĞİŞENSİZ OLSUN MOTOR YENİ OLSUN AMA 15 BİN OLSUN.. böyle dünya yok... adamlar bitik araçları alıp boyayıp 20bine satıyolar...gerisi teferruat..
Tamamen kisisel gorus bu isler.
Bende hicbir ekstrasi olmasa bile orjinal olsun piyasasinin uzeri para veririm.
Orjinallik benim icin cok onemli.
Dusuk km motor acilmamis, yag yakmayan duman atmayan, degisensiz, ic aksami ve motor ici fabrikadan ciktig gibi kalmis bi vti benim icin her zaman kiymetlidir.
He satarken zarar ederim hic muhim degil. Bindigime sayarim.
Yeterki icine oturdugumda, marsa bastigimda, soyle bi turladigimda, eve girerken etrafinda donup baktigimda yuzumu guldursun.
Sanırım izmir'de bahsettiğimin harici AY palaklı bir sedan daha var(beyaz demişsiniz). :)
Benim bahsettiğim ve gördüğüm araç mavişehir ege parkın kapalı garajında duruyor, bazen de önünde ... Yeşil olması lazım, koyu bir rengi var ama duruşu, çizgileri göze hoş geliyor.
Sedan vti arayanlar için ona bakmalarını tavsiye ederim, sahibinden'de ilanı da var... (araç sahibini tanımıyorum)