kanka harbiden çok iyi bee vti'dan sonra şahsen ben zor araç beğenirim
Printable View
araç hakkında bilgisi olan arkadaslar bilgi verirse sevinirim.
Connecting site...
Connecting site...
arkadaşlar gerçektende sıkıntısız vtece binmek isteyenler 3 ün 5 in lafını yapmasın furkanda yapmaz zaten elinden geldiğince yardımcı olur. kendim gördüm gezdim bindim kullandım çok farklı bi vtec gerçektende..
Ankarada haftasonu el freniyle sıfır çizen 2 adet vtec gördükten sonra ankaradan 1-2 araba dışında vtec alınmayacağı belirginleşti
arac hakkında bilgisi olan var mı?
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 135497092
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 141517999
Arac arkadasımın. izmir icinde butun camia tanır.. 6 yıldır aynı sahibinde. buyuk ozenle bakılıyor hala. ve kullanıp kullanabileceginiz en mukemmel vtec. yağı ve bujisi her 2 bin km de bir değişir. Debriyajı stage 2 dir. Sert degil ve cok optimum kavrama noktası vardır. vites geçişleri, debriyajı, coilover'ı, bu denli basıklıgına karşın hiçbir yere sürtmemesi, 6 yıldır üzerinde olan supersprint eksozla, ızmırdeki en hızlı feh vtec olmasıyla, harika bir arabadır..
Aracın kilometresi orjinaldir, her halükarda doğrulugu kanıtlanır. aracın üst kapagı, hiçbiir sorun olmadan, kapak doldurma amacı ile, 125.000 km de sökülmüştür ve izmir Honda Performance, Bayram usta'nın önderliginde kendisi şahittir, Üst kapagı ilk açan kendisidir.. Arabaya aem beyin, egzantrik, emme, gaz kelebegi yapılmıştır. 3 bin Km kullanılıp, İzmirde Geçebilen hiçbir 106 ya da Saxo olmadı. hiçbi geçebilen başka vtec olmadı.. daha sonra aem beyindeki, geç marş sorunu ve ara sıra stop etme durumlarından ve deneyecek başka hiçbir araba kalmayışından arabanın modifiyesi iptal olma kararı alındı.. üst kapak açılmadan, egz, söküldü. oem ler takıldı.. yeniden subab ayarı vb yapıldı. Contası, orjinal servis ust kapak contasıdır..şu an araba 129.000 km de dir..
ARABA DA 10 TL MASRAF YOKTUR..
" benim ön göğüslügüm daha temiz " diyen 1.6, 1.4ies ya da vtec sahibi varsa, her türlü karşılaştırma yapılır, Cunku bu arabanın iç temizliginden Daha ötesi yok.
Araba masrafsız, ama şöyle bi açıklayalım..
MOTOR ile ÜST kapak arasındaki contadan YAG KACIRMAYAN ender bulunanlardan .. :))
Supersprint eksoz ile dolu veya boş haliyle, herkesin canına okuyan :))
Şanzumanı son 6 sene de 4 kere yapılmıştır. En sonuncuda 1-2-3-4 senkromenc ve tum mansonlar yenılenmıştir. Şanzuman sıfır gibidir..
Motor, 129 bin de olan standart bi b16 nın olacagı gibidir. Üflemesi, terlemesi yok, Yatak vuruntu sesi bilmemne yok .))
Aracın şu anki makyajında, orjinal far stop vardır, ufak ince spoiler sökulmuştur. Onde ufak sıyah ek vardır..
Araçta, Orjinal DC sport headers bulunmakta ve 6 yıldır üzerindedir.. En ufak catlama ıvır zıvır sorunu yaşanmamıştır.. Araçta bayagı kaliteli bi coilover vardır ve yine 6 yıldır üzerindedir. Konforu çok mükemmeldir.. Alt takım da 1 tl masraf yok. Ön düzen ve rot balans ok gibi.
Aracın sadece ön CAMI farklıdır. diger tum camlar fabrikasyondur..
Herkes, arabamda kitapcık falan var diyor ya, Gelin gerçek kitapcıklar nelermiş görün :)) aklınıza gelmeyecek şeyler var..
KAPILARI AÇILIRKEN çat çut ses gelmeyen, ender bulunanlardan :))
Kendi arkadaşımın diye demiyorum, ben hayatımda kendiminkiler dahil 5-6 farklı b16 sürmüşümdür.. Bu en felaketi.. Ozellikle kısa sanzumanla beraber cok keyifli hale geliyor..
arabadaki kısa, 6 yıldır bulunmaktadır, Araba şu anki specleriyle alınmıştır 6 yıl once..en kral feh vtec e, kısa dan dolayı cok fark atmakdatır..
4 jantı da orjinal dir, asla boya, rotus ya da duzeltme islemi uygulanmamıştır..
diger sorular:
553 308 88 89
arkadaşlar, 26-28 gibi teklifleri geçin. arkadasımın babası, telefonda gelen 29 teklifini geri çevirdi. ama telefonda başka yüzyüze başka. Yüzyüze o paraya verir mi Bilemem. Bu notu da düşeyim..
Bir not daha düşeyim, 6 sene önce, 2007 de, bu araç, vtec lerin en babasının 18-19 oldugu dönemlerde, 23.750 Gibi bi tutara, İzmir honda Terraki Satıs muduru Hsyn_cvk nicki Abiden alınmıştır.. :))
Foruma üye recky nick li arkadaşin arabasımıydı bu önceden
edit : vt815 miş recky nin eski araç
001 cidden temiz araçtır. Hele içi.. Cidden göğüslüğü, koltukları sıfır gibi. Kapıları tık açılır tık kapanır. Yorulmamış, diri araçtır. Avni çok iyi bakıyor, masraftan kaçınmaz. Kapalı garaj aracıdır. Tavsiye ederim.
VT 001 avni adında birinindi suanda typerıda var die hatırlıyorum..
Rpmturk selcuk abı saolsun benım ıcın aramıstı güzel araç birtek kliması yoktu galiba
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 17.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 137984155
arkadaslar şu arac kesın sorgulşanmıstır ama bulamadım ???? bilen warmı ???