Benim kimseye rüzgar yaptığım yok abi burda hepimiz bi çatı altındaysak birbirimize aile gözü ile bakmalı makara yapıcaksa samimi olduğu insanla yapıcak daha fazla uzatmicam konu başlığı VTI Sorgulama olduğu için dağıtmanın bi anlamı yok.
Printable View
Vıdı Vıdı yapma lan
aynı babadan mı oldunda kardeşin oldu üslubuna dikkat et
tanıyan tanısın ben tanımıyorum seni varmı ötesi
lan furkan sen niye milleti tanımadan yorum yazıyon evinden mi aldırtcan kendini ?
ardaydn kardeş senin dayı oğulları ne iş yapıyo ? mermiyle bi bağlantıları varmı ?
sakin olun arkadaşlar.. bence karşılıklı bi yanlış anlaşılma var..
yolcu airbag acık. ıst.dan tekırdan gıden eskı BV plakalı arac.tekıdgdan konya ya gıtmıstı.uzun zamndr satılık.
eskı sayflarda konusu gecmıstı abi, arac duzgun duruyor.bakanlar degısen olmadıgını soyluyor.
paneller farklı, satılırken bile 96 98 ve 99 panelı olarak ayrı satılıyor.
2 panelı cıplak haldeyken yanyana getırdıgınde farklılıkları gorebılırsın.
facede bı arkds 99 modelını makyajsıza uydurduklarını soylemıstı, dogru yalan bılmıyorum. fakat sonuc olarak aynı degıller.
Yok yaa araba alınır guzel arac. Ufak tefek elbet eksikleri gecirmisligi vardir eski sahibi anlamiyodu arabadan furkan oyle demisti ama alinmiycak bi arac degil. Zaten 2 3 ay once 22 23e veriyodu eski sahibi. Bi temizlenmis yay takmis bide bakim yapmıştır km orj dusurulmemis duruyo.
en çok okuduğum en keyif aldığım konu burası :D :D :D :D
aynen öyle dedıgınız gıbı daha once ızmırden ılana cıktıgında aracım oldugu ıcın ılgılenememıstım aracın suankı sahıbı gökhan alıp manisaya getırdı nasıp kısmet gene bana uymuyor zamanı ters geldı gene nasıp kısmet :) ama aracın soyledıgınız gıbı bakımlarını masraflarını yaptı gökhan vede satıyor daha önce vtec tecrübesi olan hondadan anlayan ilgili bi arkadaştır kendisi rakamı olması gereken yerlerde yazdıgından dolayı benımde kafamda bit yenıgı dusuyor ama degerlendırebılecek hatchbakler arasında genede :)
cvc'R artık İzmir de :)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...23389628_n.jpg
Hayırlı uğurlu olsun,şimdi onlar düşünsün :D
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
1000 lik sulu zımpara hayırlı olsun tayfun abim :) Tanıdığa gitmesi sevindirici oldu :)
gene bir mermi daha izmire gitti çok sevindim inşallah ağız tadıyla keyifle binersin üstad