reşatın foto işçiliğine diyecek yok boku çekse altın zannederler, adam öyle işi biliyor :D
Printable View
2000 de 1.4 9-10 bin liraydı.
2003 de 17 milyar oldu, dayım satacaktı piyasası yok ve çok yakıyor diye.
Vteci siz düşünün:D
2008 de ben ilk sahibinden biblo gibi laciyi 18250 ye almadım, peder km yi sorun yapmıştı
UZ'da mugla'ya hayirli olsun :)
yokmu sedan vti alalım :)
Çağlar benim eski araç satılıkta
arabanın konusuda var
tık ses gelmez binen var söylerler:p
motor a tereddutun olmasın antalyada yuklusuyle denettır görsün herkez
üsütndeki parçalar tarafımdan sıfır aldım hepsini forumdaki konusundan tarihj tarih bak.
oem parcalarda duruor amortısor fılıtreler vs
abi sedan istiyor kesnlikle çocuğu ooldu yeni kuzenimin ondan. yoksa TT yi verirdim ona binsin senelerce :D
ilker abi valla bende onu direk söyledim elinde bi araç var opel vectra 2.2dti. eğer onu satarsa okdr verebilir para ama nakit en fazla 25bin çıkarırız. yada opeli takasta isterseler üstüne para veririz. senin aracın sahibide accordla takas olur diye yazmış vede güzel araba 25e vermez diye aramadım bile yoksa aklıma gelmedi değil :)
Benim araci acil satiyorum arkadaslar allah izin verirse kismetse evi aldim sayilir arabayida pesinatin bir kismi olarak vermeyi dusunuyorum satmayi hic dusunmuyordum insallah satmamda gerekmez aracim az cok bilinir full stock motoruna kadar mukemmeldir ***** siteye resimlerini cekip bugun yarin ilani koyucam