Connecting site... bu olması lazım
Connecting site...
bak bak hele şekillere baktutulcak yeri yok
35 36 yazanlara sesleniyorum 40-45 yazmazsanız adam değilsiniz az istiyorsunuz
Ev alma VTEC al![]()
Güzel araçlar ya. Bu araca binip sattığım halde hala gözüm onlardaNasıl alettir bu arkadaş
![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisineBu sevda bitmez vtı alamasamda
![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
bu olayı ep3 yada vtıda kısıtlamayalım
tartişma ortamına girmeden sunu sorayım pıyasası artmayan araç kaldımı çoğu araç 5bin 10 bin koydu üstüne
.vtı typerı sınıf dısı edip örnek vereyım 28 liralık 207rc suan 38bin, 16 binliralık 106gtı 26-28bin.94 bmw 15e almayanı dövüyorlardı simdi 40 bine alıcı buluyor vtec2nın temızı 33bin sıfır fıyatlarından haberınız yok sanırım piyasa kalıcı olarak yükseldi bayram falan hkaye.dolu bir a3 122binlira suan.
vtı ve typere gelince arz talep meselesi illa temizine binecem ok gibi dursun kafam rahat olsun derseniz iyi para verirsiniz
her araba için gecerlı bu dedıgım ama yok çöp alip gazlarım sanayıden cıkamam dersenız 18den baslıyor vtı .ama sonra bu hataya düşen bir cok arkadas gibi kafamı s...yim keske 3-5 fazla verip bu çileyi çekmeseydim dersınız emin olun.18e aldınız araba size en az 25e patlar. trdeki temiz vtı ve typer sayısı kac tane ? bu arz eksıklıgıdır bunun sonucunda fiyat artar . bir e30 m3 neyse suan eminim temiz bir vti typerde ilerde o ilgiyi görecektir.
çöplere gelince bu fıyat olarak 28-30 civarı olarak asla görmüyorum ben bana 20ye verseler almam bu aracı .ne yazıkkı çöpler bu fıyata alıcı buldukları için piyasa artıyor arac.
bir sorum olacak sana elinde temiz bebek gibi bir sedan olsa 30dan aşagı verırmısın? yada 25e
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)