User Tag List

Sayfa 191/969 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon
18400 sonuçtan 3.611 ile 3.629 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

VTİ1035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilker lacivert LAH 97'mi ?
    Faruk Kartal

ilke-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTİ1035 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilker lacivert LAH 97'mi ?
    evet odur.

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlker, msn'e gel.
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahibi Engin Bey miydi ? Sedan lacivert ?
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Dr.Ecu Chiptuning vtechasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nakayama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısın şimdi bu arabanın başına gelenleri yazsam burda yazıdığn bütün lafı yutmak zorunda kalırdın Çok merak ediyosan özelden mesaj atarsın anlatırım kim neyi yarım yamalak biliyor görürsün

nakayama sen bu araba için çok iyi şeyler yazdın bu konuda şimdi neler geldi anlatsam inanamazsın gibisinden konuşuyorsun.araba sinan diye kardeşimde ve açıkcası bu araba cery deyken çok güzel araba olduğunu iddaa ediyordunuz şimdi terse döndü.cery nickli arkadaşım arabaya hiç bakmamış saolsun çok güzel bi haldeydi geldiğinde şok oldum ilk konyaya gidip arabayı gördüğümde.başkan kusura bakmada amortisörlerin hepsi patlak bi arabaya binilir mi veya satıp gönderilirmi stoplar birbirinden farklı eksoz dışarda duruyor neyse çocuk hepsini yaptırdı oem parçalarla yaptırırkende arabadan soğudu satıyor sadece O2 sensörü yok araçta kasa durumuda son yazılanlar gibi değişenleri var isteyen kişi baktırıp alabilir

KoNCa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısın şimdi bu arabanın başına gelenleri yazsam burda yazıdığn bütün lafı yutmak zorunda kalırdın Çok merak ediyosan özelden mesaj atarsın anlatırım kim neyi yarım yamalak biliyor görürsün
    varsa bildiğin söyle de herkes öğrensin aslan. benim orda yazdığımda yutulcak bir lafım yok. ben neyse bildiğim onu yazdım. Aracı ben aldım ben sattım. ben kullandım sen anca dışardan bakmışsındır neyi biliyosun söyle de herkes öğrensin... Mesaj sayımız az diye sen beni çömez mi sandın. senin yaşın kadar araç geçti elimden

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yardım

sevgili vti cı dostlar. izmirde bildiğiniz iyi bi usta varmı makinayı gösterebilcemiz. izmirden selamlar.. ??

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallaha alırken benim arabamada taklalı falan dediler arabayı cırılcıplak soydum sadece arkası vuruktu saseler falan düzgündü arkasındada dieşen yok düzelen vardı önden kazası varsada saseler saglam ellenmemişti panelide ben deiştim 99 yapmak için tavan falan yamuk dediler macunlu dediler bişi cıkmadı ben zaten arkasının vuruk oldugunu biliyordum bilerek aldım sakalmadımda sitedede yazmışımdır..bence önce arac sahibine sorun sonra öncesi sonrası kullananları bulup sorun en güzeli ben suan bi araca bakıyorum seceresi belli uyarsa hesabım kitabım alıcam..saseler düzgün motor iyi döseme saglamsa ben alırım şahsi fikrim

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgili vti cı dostlar. izmirde bildiğiniz iyi bi usta varmı makinayı gösterebilcemiz. izmirden selamlar.. ??
    pm attım usta için

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtechasan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nakayama sen bu araba için çok iyi şeyler yazdın bu konuda şimdi neler geldi anlatsam inanamazsın gibisinden konuşuyorsun.araba sinan diye kardeşimde ve açıkcası bu araba cery deyken çok güzel araba olduğunu iddaa ediyordunuz şimdi terse döndü.cery nickli arkadaşım arabaya hiç bakmamış saolsun çok güzel bi haldeydi geldiğinde şok oldum ilk konyaya gidip arabayı gördüğümde.başkan kusura bakmada amortisörlerin hepsi patlak bi arabaya binilir mi veya satıp gönderilirmi stoplar birbirinden farklı eksoz dışarda duruyor neyse çocuk hepsini yaptırdı oem parçalarla yaptırırkende arabadan soğudu satıyor sadece O2 sensörü yok araçta kasa durumuda son yazılanlar gibi değişenleri var isteyen kişi baktırıp alabilir
    hasan usta benim arabaya bakarlarken abi şu şu eksiği var dedim. isterseniz ben yaptırayım hepsini eksiksiz teslim edeyim isterseniz siz yapın dedim. iki durumda da fiyatları söyledim onlar kendileri yapmak istediklerini söylediler. bnm o arabaya nasıl baktığımı bilenler var. arabayı alırken 2 kuruş az vermek işlerine geldi ve ben de o şekilde verdim. ha şu da var benim dediklerimden başka bi iğne bile fazla eksiği çıkmamıştır. ne dediysem o çıktı. oksijen sensörü satmadan bi önceki akşam tümseğe vurdum dibini. sinanın abisi geldiği zaman da sanayideydim o2 sensör aradım. bulamadım. hatta arabayı verirken de sıfır o2 sensör parası bosch ta 150 abi ben 300 düşüyorum benim hatamdı diye söyledim.

onlar biz yaparız eksikleri dediler fiyatı düştüm gönderdim. sen yap deseydiler zımba gibi gönderirdim.
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cery Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hasan usta benim arabaya bakarlarken abi şu şu eksiği var dedim. isterseniz ben yaptırayım hepsini eksiksiz teslim edeyim isterseniz siz yapın dedim. iki durumda da fiyatları söyledim onlar kendileri yapmak istediklerini söylediler. bnm o arabaya nasıl baktığımı bilenler var. arabayı alırken 2 kuruş az vermek işlerine geldi ve ben de o şekilde verdim. ha şu da var benim dediklerimden başka bi iğne bile fazla eksiği çıkmamıştır. ne dediysem o çıktı. oksijen sensörü satmadan bi önceki akşam tümseğe vurdum dibini. sinanın abisi geldiği zaman da sanayideydim o2 sensör aradım. bulamadım. hatta arabayı verirken de sıfır o2 sensör parası bosch ta 150 abi ben 300 düşüyorum benim hatamdı diye söyledim.

onlar biz yaparız eksikleri dediler fiyatı düştüm gönderdim. sen yap deseydiler zımba gibi gönderirdim.

başkan O2 sensörüne falan bişey dediğim yok zaten sinana süpriz yapmak için almış abisi ve ne benim ne sinanın haberi yoktu arabanın alınacağından.tabiki sizin aranızdaki pazarlıktır ben ona bişey diyemem ama ben o amortisörlerin halini görünce tabla vs görünce üzüldüm açıkçası ne yalan söyleyim servis yürüyene 4500tl gibi komik bi rakam çıkardı sinan gitti 1500tl ye başka yere yaptırdı senden aldığından beri 200km toplamda binmemiştir garajda yatıyor arabası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1500 e yaptırdığı işlemler için ben sadece 700 lira fazla fiyat vermiştim halbuki neyse sağlık olsun. zaten arabanın satılması da çok ani oldu. ben ilanın sahibindende olduğunu unutmustum. aniden aradılar geldiler aldılar yoksa o arabaya o şekil binilmeyeceğini ben de biliyorum hatta almaya geldiklerinde arabayı garjdan çıkarıp götürdüler. yaptıracağım için binmiyordum. 19 ayda 8000km yol yaptı o araba bende
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sende sakın yanlış anlama beni inanki ben arabanı gerek fotolardan gerek yazılanlardan 10 numara olarak düşünüyordum hep öyle görmek o arabayı hiç beklediğim bişey deildi

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vb679 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pm attım usta için
    eksik olma dostum sağolasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sende sakın yanlış anlama beni inanki ben arabanı gerek fotolardan gerek yazılanlardan 10 numara olarak düşünüyordum hep öyle görmek o arabayı hiç beklediğim bişey deildi
    est abı yanlış anlıcak bı durum yok. eksiklerı vardı yapıldı şu an çiçek gibi. arabadır eksiği olur yapılır düzelir. sonra yine bozulur yine yapılır vs vs
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozaman yazdığımda araçta birşey yoktu doğru.Haklısın ben aracı görmedim arabanın gideri çok güzel bunu bursadaykende biliyoduk zaten kasasınada bişey diyeemem.

Alıntı KoNCa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    varsa bildiğin söyle de herkes öğrensin aslan. benim orda yazdığımda yutulcak bir lafım yok. ben neyse bildiğim onu yazdım. Aracı ben aldım ben sattım. ben kullandım sen anca dışardan bakmışsındır neyi biliyosun söyle de herkes öğrensin... Mesaj sayımız az diye sen beni çömez mi sandın. senin yaşın kadar araç geçti elimden

Sen aldın ve sattın senin sattığın gibi kkaldıgını dusunuyosun ama yanlıs biliyosun

Bu aradada emin ol senin yaşından daha fazla araç geçmiştir benim elimden beni tanıyanlara sorabilirsin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı almak isteyen götürür serivse baktırır neyi var neyi yok çıkar ben artık muhattap olmuyorum kim neyaparsa yapsın...

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karışmış ortalıkkkk
    gariban 106 gti....

KoNCa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozaman yazdığımda araçta birşey yoktu doğru.Haklısın ben aracı görmedim arabanın gideri çok güzel bunu bursadaykende biliyoduk zaten kasasınada bişey diyeemem.

Sen aldın ve sattın senin sattığın gibi kkaldıgını dusunuyosun ama yanlıs biliyosun

Bu aradada emin ol senin yaşından daha fazla araç geçmiştir benim elimden beni tanıyanlara sorabilirsin...
    Dikkatli okuyamadıysan ben aldığım halini ve en son bizden giderkenki pozisyonu yazdım. O şekilde kalmadığını da biliyorum. Bize ilk geldiğinde üzerinde sarı koni amortisörler, tein yaylar vardı; satarken de. İstanbula geldiği gibi ilk iş elimizdeki 99 makyajlı stoplarını takmak oldu daha sonra da karbon senkromenç takımı takılması oldu. elbette bizden gittikten sonrası beni bağlamaz. İstanbulda el değiştirdiğinde araba bizden çıkmıştı, sadece gözümüzün önündeydi, bursaya satıldığında da aynı şekilde. Ondan sonra olanı ben bilmem.
    sen fazla ben fazla polemiğine girmeyeceğim senle. beni bilen zaten biliyor, zevk için kafama kask takıp araba perte çıkartan biriyim ben, gurur duyulcak birşey değil ama göğüs kafesim dahi kırık.

yazdığım gibi araba fii tarihinde öyleydi, şimdisini bilmem; almak isteyen alır ustasını gider bakar, ya da götürür servise çıkartır seceresini. hesabını yapar kitabına uyarsa alır. kısmet meselesi...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)