306 ya burda piyasa yapma kanka
güzel araba lafımız yok ama tutmadımı tutmuyor işte, sevenleri alsın kullansın
ama sende dedin arz-talep meselesi
not: 306 karizmadır ona laf yok![]()
306 ya burda piyasa yapma kanka
güzel araba lafımız yok ama tutmadımı tutmuyor işte, sevenleri alsın kullansın
ama sende dedin arz-talep meselesi
not: 306 karizmadır ona laf yok![]()
Seyyar Tayyar
bir aksam gelin ikinizde cay icelim
arabam yok benim(((
araba çıksın da abi inşallah.
yunus, evet kanka 306 tutmadı, tutmadı değil de tüketildi diyelim. sahibinden'dekilere bi bak gti'lıktan çıkmış hepsi, piyasası olmaması normal kanka, birde japon arabaları gibi değil daha narinler. ama tadılması gereken arabalar bunlar yani.
kendime göre liste yaptım sahip olmak istediğim araçlar diye gc8,rs,106,200sx filan gidicez kısmetse inşallah![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
iyi de ben beton gibi type r da oturmayi seviyorum
kagit mendilden gecerken bile ziplamak hosuma gidiyor nasil olacak![]()
tercih meselesi ama tutulmaması çok hoşuma gidiyor mazdanın..
şahin fiyatına alıyorsun ek kasa civiclerden kat kat üstün her yönüyle, tekrar alacam inş
abi gördüğüm zaman plakalarını alıyorum ya hastasıyım ben![]()
Seyyar Tayyar
vteclerin piyasası çok arttı bunun nedeni bizleriz ama hala cayır cayır temiz vtec arıyolar gözümün önünde laciwert sedan vtece 26bin werdiler abimiz wermedi230binde değişen yok tertemiz araba.. 26500 wer weriyim dedi alıcıda yarn ararım seni dedi bekliyoruz
![]()
vteclere bu kadar (25-26-27) para verenler bari en az 3 sene binsinde kaymağını yesin tabi daha önce kaymağı yenmediyse, sonra satamazlar bu paralara...
alicanın dediği gibi bende katılıyorum 306 GTI kesinlikle ve kesinlikle her yönden VTI a göre daha spor bir arabavtı dan daha iyi demiyorum yanlış anlaşılmasın. en kısa zamanda vtı piyasasını düşürmek lazım, dolayısıyla 21-22 den fazla para vermemek lazım
![]()
vti yı ilk sahibinden 19-20 ye almaya çalışıyolar.. 5.6.7. sahibinden vti lere 25-26 bin tl veriyolar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)