başka bişey kalmamış ki :D
Printable View
:)(Onkrktr )
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 68694072
var mı sıkıntısı bunun
Peugeot 106 GTI 2001 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 68826701
arkadaşlar fake ilan.. fotoğraflarda yabancı bir forumdan alınıp koyulmuş ilana zaten mekandan anlarsınız ayrıca sunroof yazmış sunroof yok fotoda
no falan dan yazmamş bastım buna kalayı milletle dalga geciyo serefsız
2 tanede ben alırım :D böyle yorumlarada hasta oluyorum yemin ederim bu duayen arkadaşlar o kadar net konuşuyorlarki bitiyorum .
Öyle bir araba varsa 2011 dizel 206 plus aracımı verdim gitti :D
Cevaplarada mesaj yazmıyor arkadaş zaten :)
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 12.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 67123125
arkadaşlar bu ankaradan giden 41 plakalı MK2 mi arkadaşımıza düşünyrz aracı bilenler yardımcı olursa sevinirim telefonda sadece sağdan küçük bi kazası oldugunu söledi
yokmu şöle boyasız bı 106 gtı öncekı arbam zt106 ydı kaza yaptım suan tekrar temız bı gtı arıyrm :soru:
öncelıkle tesekkur ederm onerın ıcın abıcım ama benm boya takıntım war bı arac boyalı dendıgı zaman dırek soguyorum sıyah ıyımıs ama sunroof yok :mad:
Aynen mk1 dede 2000 model VTS var diye biliyorum bende 2000 de ilk 6 ay MK 1 ikinci 6ay MK2 diye biliyorum...
Peugeot 106 GTI 1997 Model 15.550 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 68796039
Şu arabaya bakın isterseniz :)
NOT: arabayıda sahibinde tanımıyorum ;)
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum araç hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 66692451
bunun hakkında varmı bilgi?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 69115969
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 69110577
Bilen var mı? Diri duruyor ...
benim kiraz kırmızıyı izmire sattım o arada bi muhabbetini duymuştum zaten orayada panel değişik yazmış kaput değişik yazmış 106'da sizde bildiğiniz üzere bu parçalar can nokta ufak bi kaza paneli yerinden oynatmaz zannedersem :icon_tup:
kulaktan dolma bilgilerle arabayı karalamak dogru bişiy değil + kimin söylediğinide bilmiyorsun muhabbetini duydum diyosun zaten panelin değiştiği ilanda yazıo okuması yazması olan herkez okuyabiliyor şaselerde sıkıntı yoksa kaput panel çokta önemli bi parcalar degil ( tartısmak icin falan yazmıyorum bu arada ) aracın sahibide siteye üye zaten kendisi yazar.
Yani olabilir ben araca *** yada camur atmadım + ben her bilgiye önem veririm ama ben binici olarak panele dikkat ederim sen etmessin o ayrı bunun içinde kimse beni yargılayamaz ben bildiğimi yazarım başlıktaki amaç'ta o bana göre doğru olanda bu varsa bi kötüleme araçla ilgili ozaman kabul ederim ben ilanı okumadım bile bildiklerimi söyledim demekki panel ve kaputun değiştiğini dogru söylemişler bende buraya dogru bilgi yazmısım orda yazsın yazmasın :)