Bu araç hakkında hiç bilgi yokmu acaba ?
Printable View
ya bı 106 20 mılyar edermı muhabbetı yapmaya gerek var mı arkadaslar ısteyen ıster satan satar ben 98 modelı 18 e satmısıtm ac yı bordo 97 yı 16 ya vermıstım yanı ne bılım bı arkadasım komple kazalı degısenlı aracı 17 ye verdı alıcısı oldugu surece rakamlar cıkarda ınerde buna ne ben ne sız nede baskası engel olabılır rabet oldugu ve her gcen gun kazasızları azaldıgı surece bu rakamlar devam edıcektır bunu bole yapanda bızlerız zaten e bıde pıyasada aynı arabalar plaka degıstırıp duruyo sehır dısı yapıo gelıo sankı araba degısmıs sanılıo alakası yok o yusden temız ellenmemıs bı 106 nın degerı yok bınıcısıne 30 da versen vermez aracını ama ben verırımo rakama aracımı :D:D::D:D:DD:D:D:D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6342049/detay/
istanbul avrupa yakasından adanaya adanadanda buraya geçti daha önce sorgulandı turşu :)
Evet hatırlasana sinan abi istanbul avrupa yakasında 11 gibi mi ne verildi sonra adanaya geçti eski ilanıda bu :)
Peugeot 106 GTI 2001 Model 13.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk - Pasif İlan - 52716430
Şu kilometreyi geri çekip millete düşük km diye araba kitlemeye çalışan bütün çakallara lanet gitsin :s Bizim sorunumuz bu hep tek taraflı düşünüyoruz, kendimizden başkası hikaye bizim için.
ya kardes ben o'nu dusunurum bunu dusunurum muhabbeti degil .. egri oturup dogru konusalim sen kalkip goz gore gore bi 106 icin 18 20 000 tl paralar vermezsin yada sen gibi bu piyasanin icinde olup araba almis-satmis birisi .. Veren belli oluyor zaten bu sadece 106 icin sinirli degil ki .. genel olarak bakicak olursan da oyle .. ha simdi birisi cikar " sana ne ? para benim kahyasida benim .. " susarim ..
20 almadı o arkadaş aracını 18,500 bütün parçaları ile aldı cc jantı lastikleri orjinal stopları far ampullerine kadar aldışimdide istedigi fiyat cazip bir fiyat ( ARACA GÖRE )
Satmak için alacaksan sakın bulaşma ama hastaysan alınabilecek araçlardan birisi .
İyi araç iyi para fiyatları baz alırken fiyata göre azalan yapıp arasanız ne demek istedigimi anlarsınız.
Turçu ve rus salatalarını baz almayın :icon_tup:
Ankaradaki zeytin gri LK değil lk trabzona ordanda samsuna satıldı .
Peugeot 106 GTI 2001 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 54645288 bu araç hakkında bilgisi olan???
arkadaşlar vtsveya gti yag sotucu lazım yardımcı olabilirmisiniz...
Sanırım bir konuda yanılma var düzeltmekte fayda var gibi görüyorum turşu olan arç şu an sanırım konya / ereğli de
Gerekli ilan da bu bence ...
Peugeot 106 GTI 2001 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk - 56523820 gti