peki mazilerini biliomusunuz?
Printable View
peki mazilerini biliomusunuz?
2001 Peugeot 106 GTI 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Güzel değilmi bu araç yıllardır ilanı var
2000 model sarıya baktık araba bence para etmez.. toplamaya çalısırsan bi araba parası daha yer.. sadece onden kazası var deniyordu ilannda ama önden arkadan yandan nerden ne ararsan var araçta..airbagleri yok iç döşemeleri kötü vs.. toplamaya degcek bi araba bile değil bnm gozumde..ayrıca aracın 2 parça olma ihtimali çok yuksek=)
sakaryadaki mavinin sahibi telefnda aracın tavannda boyası yok falan diyordu ama gormek lazım
tuplu olanda uzun zmandır satılık ve o şeklde binilcek bi araba değil bence.. baska arabalara baksana daha iyi die dusunuyorum..
şimdi ben yazayım size siz karar verin..
bu arabaya adam gibi gti diyebilmek için;
ön tampon
kaput
ayna
orj jant
döşeme
direksiyon
muhtemelen bagaj kapağı lazım direk görünen bu..
bunların fiyatını bir araştır kaç bin tl çıkıyor :) daha mekaniğe hiç girmedim girmekte gereksiz olur kafadan 1 1.5da mekaniğe yaz..
döşeme dışında yazdıkların 1400 1500 civarı toplanır da esas motordan korkmak lazım bence
o kocaelindeki sarının en basta motorunun inip motor içinin duzgunce toplanması lazım.. 2000 le flan adam olcak gibi degil o araba.. en az 5-6000 tl yer benim gozumde o araba..
araçların masraflı olduğu aşikar da, masrafsız diye bi gti ye 15000 gibi rakamlar vermek de garip bence. Yani zevk meselesi birşey demem ama temizi 12000 filan olsa zaten bunlara kimse bakmaz.
diyelim ki bu araçlardan biri alındı, kasayı boşverelim önce motordan başlasak, mesela bi ölçtük 90 hp verdi yani normalden çok düşük, nerden başlamak lazım? hemen rektefiye mi diyeceğiz?
masrafsız bi arbayı 15e alıp gonul rahatlıgıyla binmek yerine böle bi arba alıp 16-17 lere mal edip ve sonrada 2 parça 106 yla gezmekte guzel olmaz ama:S
usta 6 7 bin çok değil mi? yani değişmeyen birsey kalmaz o paraya :D
O arabayı 10 bin e alırsın 10 de masraf yaparsın
koltuk bozuk o yapılcak- aribagler-iç döşeme-kaporta- kaput-tampon-bagaj-stop-arabanın motor içinde bile her yeri macun saselerde işlemleri var ve macun çatlagı dolu heryeri-arabanın ciddi anlamada bi kaportaya ihtyacı var.. jant lastik suanda aklıma gelenleri bunlar arabayı 1.5- 2 ay once gormstum tam hatrlamıyorum suanda ama.. bide bu halde olan bi arabanın motorunun duzgun çıkması çok buyuk sans olur.. ister istemez motorada para harcarsın. eksksiz bi şeklde toplanması en az o paraları bulur geçebilirde..dedigim şeklde 2000 tl e yapıcak birisi varsada arabayı ben alırım=)
bu peugeotlar çok gariptirki emsallerinden ucuza alınan bi gti herzaman bi araba parası daha yer..!( istisnalar hariç) bende zamanında kandım ucuz diye bi 206gti aldım sonra bi 4-5 bin lira yedirdim araca lanet olsunki doymadı. Baktım olacak gibi değil 4-5 lira yaptığım zararı sineye çekip sattım alanlar benden fazla masraf etti hatta şuan benim bildğim benden sonra 3 el değiştirdi ve fotolarına bakınca halen daha araba masraf istiyor yani 5-6 lira para hor kullanılmış gti için para değil heryerinden masraf fışkırıyor sunrooftan tut motoruna klimasına kadar
benden bı tavsıye aaman diyim 7 8 9 liraya 106 alıp toplamaya çalışmayınn TOPLAYAMAZSINIZZiitoplarım diyen adamında ben elını değil ayagını öperim...