Donus yolunda gordum
Printable View
Donus yolunda gordum
Peugeot 106 GTI 1997 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 57842506
arkadaslar arac hakkında bilgi alabilrmiyiz yavuz abi senle konustuk bu arac üzerinde yoğunlaştık ne diyosunuz arakdaslar aracı tanıyan bilen varmı?
[QUOTE=eser;2639221]Bulan buluyor 12-13 e gti alip kaput,ön-arka tampon degisiyor bel alti boyaniyor kiz gibi bebek gibi gti oluyor sonra ilan aciosun 23000 lira :)
hangi araçmış bu ön arka tampon kaput alınıp kız gibi 23 istenen araç bu kadar yazmışsın bunuda sölemekten çekinmezsin herhalde...
herkes bişeyler yazmışta, ben ikinci kez 106 aradığımda bu forumda yerlere göklere sığdırılamayan bi çok gti yı yakın dostlarıma sordurup halini öğrendikten sonra hiçbir söze inanmam.. Değişensiz, bir parça işlemli gti yı 12bine aldım, ön takım hariç zorunlu tek kuruş masrafta yapmadım ve aldığm paraya da sattım.. Bilseydim forumda 3 5 kankime arabayı pofpoflatım 16ya çakardım millete.. Ki 115binde sattım arabayı :) demem o ki, piyasada işi olmayan adamlar hariç 106 falan alınmaz kimseden....
dosta mı düşmana mı inanıcaksınız yada inanıcaz nerden çıktı bu arkadaşının arabasını korumak ben anlamıyorumkı ıyı araba ıyıdır kötü araba kötüdür
aynen öle herkez birbirinin arabasını öve öve bitiremiyor o yüzden devamlı tekrarlıyorum buraya bakarak araba almak gereksiz araba alıcaksan gider bakarsın anlamıosan baktırırsın içine sinerse alır sinmezse almazsın.benim yıllarca bindiğim araba içinde sorgulatıldıgında neler neler sölendi :D ağzım açık izledim
vts yı aldınız mı yafrum ??? hayırlı olsun :D jantlar benım ama tmm mı :D
Aldim aldim da jantlarini sokmem onun sokersemde GC ye takarim ;)
[QUOTE=34AC106;2641027]Alicak olana hayirli olsun,bir kac ay once 13-14 lu rakamlara satilikti ama ilandan goruldugu kadari ile boya ister gibi hali vardi simdiki sahibi kaputu orjinale cevirmis belliki boyatmis farlar angel di orjinal takmis araba ne durumdadir bilmem,goruntu guzel en son 20 kusurlerdeydi sahibi ilani kaldirmis suan ne ister bilmem!
Guzel kardesim araban anlattigim arabaya uyuyorsa aaa benim arabami anlatti biliomus der susarsin senin araban degilse niye gocunuosun?
orda yazdıgın yazıya bakarak dusununce benım arac gelıo akla sen hangı araca yorum yaptın bılmem kı orenmek amaclı yazdım sen bana yaran varsa gocun yazdın sence bende mı hata sende mı ?? ben aracı aldım ön arka tampon kaput değiştirdim bel altı boyattım 23 yazdım 20500 e sattım 10 gün önce ....
[QUOTE=eser;2641056]Aldim aldim da jantlarini sokmem onun sokersemde GC ye takarim ;)
hayırlı olsun resimleri bekliyoruz :)
ahhh ahhh bu hurdacılar ne para kazanıyolar bi bilseniz değişenli arabayı alıp çıkmacıdan orjinal çıkmaları alıp araba toplayanları çok gördüm çok ii araştırmak lazım zor iş temiz 106 bulmak
Ohooo ortalık iyice kızışmış.Allah yardım etsin..