elinde uygun değişensiz gti ı olan varsa değerlendirebilirim acil satılık paraya sıkışmış annesi evden kovmuş araba yüzünden falan
Printable View
elinde uygun değişensiz gti ı olan varsa değerlendirebilirim acil satılık paraya sıkışmış annesi evden kovmuş araba yüzünden falan
http://www.techturkey.com/forum/otom...-saxo-vts.html burda konusu mevcut hocam..
4 sene önce 34 at 797 iken plakası bizim mahallenın arabasıydı burdan ıstanbula gitti istanbulda bı kaç el değiştirdi..sonrada o tarafa geldi.düzgün bir araba değildi kesınlıkle alınacak bı araba değildi o zamanlar..oyun hamuru yanı..koltuklar sonradan yapma deri..kaça anlaştınız bilmiyorum ama gerisi size kalmış..
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 61915041
Bu saxo hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Bikaç gündür inceliyorum ancak arayıp görüşmedim. Fikri olan ?
Bu 2000 saxoların orjinal mk1 mi mk2 mi olduğunu nerden anlıyoruz? geçen baktık bitanesine çamurlukları kestirmiş mk2 yapmış mk1 i.
En kolay arka stoplardan.
Bu araç kesme mi şimdi kafadan kazalı mı ?
çamurluk kesme işlemi hikaye inanmayın varmı öyle bi babyiğit çamurlukları kesip önünü 2 ye cevirecek..adam bariz yalan söylemiş kestik diye hani çamurluklarım orjınal ama biz kestirdik demeye getirmiş..öyle bir dünya yok yani çamurluklar değişmeden 2 ye çeviremez arabayı..
önceki sahibi ile telefonda görüştüm ben aracı komple boyatan o kişi.Bana sadece sağ ön cam değişik dedi hısız girmiş başka değişen parçası yok aracın dedi tavanı komple yanıkmış o yüzden boyanmış hatta aracı alırsan haber ver fotoları sana göndereyim elinde bulunsun dedi