Ben 97 modeli 16.000 sattmistim :)
Printable View
Ben 97 modeli 16.000 sattmistim :)
Bu fiyat yorumlarinada hasta oluyorum. Herkes malina istedigi parayi yazar isine gelirse alirsin isine gelmezse almazsin. Cooookkk pahali yuksek der alinca bitane piyasanin en yuksek parasini isterler. Soyluyorum bana gore bu arabanin masrafini karsilar toplarim dersen en copu bile altindir. Cok diil bikac sene sonra daha da degerlenicekler. Bu piyasada tutulan uretimi durmus tum araclar icin gecerli oldugu gibi 106 icinde gecerlidir. :icon_tup::icon_tup:
diyen abimiz koyu hondacı ama:)
Eger postu benim icin attiysan eywallah:icon_tup: Kimse icin soylemedim bunu sadece konuyu okudum yorumumu yaptim:icon_tup: Ama simdi yorumlara tekrar baktim koyu hondaci daha iyi bilir bu durumu cunku eg, ef, ek vb. Kasa hondalarin fiyatlari ortada. Yani arz talep meselesi onlarada pahali diyemeyiz cunku yok yok yok yenisi yok eskinin eniyisini ariyoruz:D:icon_tup: ve faxla kisi ariyo o zamanda durum bu:icon_tup::icon_tup:
Peugeot 106 GTI 1997 Model 14.400 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 62749
Bilgisi olanlardan bu araç hakkında acil bilgi alabilirmiyim .. sahibiyle anlaştık gibi şimdi araca bakmaya gelicez lüleburgazdan yola çıkıyoruz
nerde bu GTI cılar acil bilgii :D