arkadaşlar bende var garajdan 3 tane elimde leylek gibi hiç bişey görmemiş sahibinden başka stock araclar isteyen YAŞAR VE CİHAN KARAELMASDAN ULAŞSIN \\\paşa DEMİR\\\
Printable View
yaşarım ben göreyim aracı sen görürsün sonra beyaz emin kardeşim almış aracı ama bizim aldıktan sonra haberimiz oldu olsun kardeş dedik bagrımıza basdık sakalımız var bıyıgımız var ama yaş da 35 oldu kardeşler bize sormadan alıyolar işte bizde 106 alemini bildigimiz için istiyoz sorsunlar fark etmez güzel araclar alsınlarda sormasın lar sana bana cihana aman dikkat etsinler giydirmesinler cocuklara aracı izmirde üzülürüz sonra bu 106 aracı hiç bir araca benzemez biliyon yaşar sende yaşarım seviyorum seni k.i.b kardeşim:)))
paşa abi bu çevreden bi araba alsaydık cihan ın da yaşar abinin de haberi olur du sıkıntı yok yani abi gene araba soran olsa biz gene onlara danışırız
ama benim araba yı aldığım adam da boş bi adam değil bu işe yıllarını vermiş bi isim bu işlerle ilgilenen çoğu kişi de bu adamı tanır aydan filiz araba ya baktık bindik
daha temiz ini biz bulamadık bulan olursa da kıyaslama ya her zaman açığım abicim araba yı sakarya ya yarın getırıyorum ilk senin yanına getiricem paşa abi bakalım yorumların ne olucak saygılar hepinize abi
dodiklerde felan vidalar var sol arka dodik açık durumda kozmetik işleri var gibi, bugün gidip bakacağım kısmet olursa gördüklerimi paylaşırım,
Peugeot 106 GTI 1997 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 66796563
bilgisi olan varmıdır.??
Peugeot 306 GTI 1998 Model 15.500 TL Galeriden satılık ikinci el Bordo renk - 58636839
bu arabaya bakan olmusmuydu hıc araba? bel altı boya laızm fln demıslerdı bazı arkadaslar gıdıp gören?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 66535625
arkadaşlar bılgınız var mı?
biraz geriye gidersen sorgulanmıstı
burda daha detaylı bilgisi var
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post2378585
tşk ler 93, sayfada buldum :)
.......................
mami abiden bi yorum daha geliyodu ki editlemiş :D
Citroën Saxo 1.6 VTS 2001 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 65484433
arkadaşlar bılgınız var mı?
dd güzel ya, yatıyor spor salonunun arka tarafındaki benzin istasyonunda hep :)
#4789; o ne öyle ya.:) Maşallah..