aynen öyle kardeşim noktayı koymuşsun ben unutmuştum (.) :D :icon_tup:
Printable View
kardeşim belki yanlış anlıycaksın ama inan çok samimi bir şekilde sölüyorum bir önceki gti-selimden yaptıgım alıntıda solediklerime ek olarak paran yoksa gti alma,10 liraya gti alırsın o arabayı adam etmek ıcın nerden baksan 10 daha harcarsın.
küçük problemler tek tek cıkar ardı arkası kesılmez bır yerını duzeltırsın başka bır tarafı bozulur vs vs
bak ya yine nokta koymuşsun kanka :D aynen 10 liraya hiç almıycan daha iyi.. hatta şöyle özetliyim 2002 den beri 106 kullanıcısıyım ilk 106 ımı ankaradan aldım 2002 de 98 model o zaman da bile 10 liralık 106 idi sırf almak için almıştım bende o zamanlar cahiliz tabi sadece gözümüzde 106 var ne oldugu nasıl oldugu yok. neyse aldım arabayı dakka bir gol bir yola çıktım yagmur yagıyodu megersem arabadaki sunroof degil şelaleymiş :D şakır şakır su alıyo olsun dedik devam ama ondan sonra bi 10 lirada para harcadım lanet ettim o yüzden girme kardeşim yazık paranıza.. 2 sene önce zevkine bitane yapıp toplayalım dedik bitik bir 106 aldık 8 liraya bordo a'dan z'ye sıfırladık sarı yaptık tam 18 de para harcadık yani 8+18 =26 ortaya ne çıktı biliyomusun 10 liralık bir 106 o yüzden tögbe kötü 106 lara :D hayat tecrübe derdi hep babam.. saygılar..
ahaha ondan sonra 106 nın adı çıkıyor sanayiden çıkmıyor diye,1 si parası var iyi araba alıyor sonra gazlıyor gazlıyor sonra patlıyor 3-5 ucuza verıyor o arabayı alan yıne gazlıyor gazlıyor hevesını alıyor araba çıtırdan masraf cıkarmaya baslıyor bu da 3-5 ucuza verıyor iyi araba oldu turşu :) en son alan ucuza gti aldım diye seviniyor halbuki bütün ihale ona kalıyor ucuz değil aslında pahalıya alıyor :D
ucuz 106 tekne gibidir bir aldığızda sevinirsiniz birde sattığınızda :D
hepsini kastetmiyorum :)
postları okursan Cihan yazmışki dışardan fotoğrafları farklı araba iç fotoğrafları farklı araba,hatta 2 arabayı da tanıyanlar cıkmış ;)
Edit : pardon ben fotodaki araç hakkında yorum yaptım.
Peugeot 106 GTI 1999 Model 22.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 69449572
arkadaşlar bu araç nasıldır? boyasız 3 araç yazmış, diğer ikisi kimde? arkadaşıma ciddi düşünüyoruz. fiyat sorun değil
evet denıldıgı gıbı aracın sadece arka dodıgınde boya var ve aracın sıfırdan berı bakım kagıtları var radyatoru yan sanayı sadece :D arac alınır ama benım tercıhım muammer abının sattıgı beyazdan yana olurdu tek parca boyalı beyaz
Peugeot / 106 / GTI / ARAÇ OPSİYONLANMISTIR.... sahibinden.com'da - Pasif İlan - 70086764
http://www.techturkey.com/forum/otom...-emsalsiz.html