Eğer alırsan hayırlısı olsun ama, Ben 41 TT yı al derim renk olarak daha iyi :icon_tup:
Printable View
beyler ısteyen olursa bal köpüğü kazasız değişensiz 106 var özelden ulaşsınlar bana
Peugeot 106 GTI 1999 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 72112202
Ankaradan varmı aracı bilenler?
Ben aracı almadım savunmuyorumda maşallahı var bence ben aracı sürdüm yürürüde iyi hani o kadar 106 yada bindim daha iyisi nasıl olur ben tespit edemedim.
kardeşim çok güzel 106lar var boşver sen stock'u, expertz falan neler neler çıkmıyor o expertzlerde temiz , daha iyisi nasıl olur ben tespit edemedim demene gerek yok çok güzel araçlar var tespit ederken aklın çıkar yerinden:) TT'yi al olsun bitsin
ali abi'nin eski aracı şuanda emre diye bi arkadaşda görüştük tel'de, aracı detaylı inceleme fırsatım olmuştu fotolarınıda çekmiştim hatta , koltukları sonradan yapma ama güzel duruyor motorda bikaç eksiği vardı giderildimi bilmiyorum , boyası falan güzeldi mk2 jantı ile çok daha güzel durur ..
valla selimdeki 106 dükkanda duruyo öyle. Eğer 106 alacaksan onu al derim hatasız kazasız ellenmemiş orjinal bir araç. En azından kafan ağrımaz expertize sokmayı bırak incelemene bile gerek yok çünkü işi bilen adamlarda.:icon_tup: yaşar abide yazacağını yazmış zaten.
106 düşünen arkadaşlar 5 6 106'ya gidip soğuduktan sonra gelin 41 tt'yi görün ısının :)
Yarın görecez TT yi inş dediğiniz gibi olur :)
Herkez için hayırlısı olsun.