pergel cetvel sinüs kosinüs bıde hesap makınesı aldınmı arabayı sıfırdan yapar hakıkı pugcuAlıntı:
simetri rahatsızıyım biraz...
Printable View
pergel cetvel sinüs kosinüs bıde hesap makınesı aldınmı arabayı sıfırdan yapar hakıkı pugcuAlıntı:
simetri rahatsızıyım biraz...
_________________________Alıntı:
UE 9690" "Stock GTI-6"
yarın kesin görüşelim orası ayrı... sabahtan egzost pulu alcam. muayene için randevu alcam bu akşam, saat kaçta alacağıma daha karar vermedim... aynen ZE ye bakarım bide senin araca bakarım... bnm maslak ta pejocu bi çok tanıdık var aslında... dağılan maslak yetkili servisi vardı hepsi oralarda özel servis açtı.. hatta bnm FL yi götürmüştüm ama adını unuttum.. Sanırım paris pejo da coil i yükseltmiştim. maslak pejo da gaz teli değişmişti filan... senle de gideriz kanka...
arkadaslar şeytan kırmızı 306 gti-6 bulduk bi amcadan senelerdir yatıyormus kullanmıyorlarmıs. oldugu gibi camur icinde duruyormus boyasız ona bakmaya gidiyoruz işallah umdugumuz gibi cıkarda alırız evlatlık. birazdan cıkıcaz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07594862/detay Hayırlı Aksamlar Diliyorum bu arac Hakkında bilgi alabilirmiyim mümkünse...
sagol kanka bizden cok sen hakkediyorsun aslında allah nasıp ederse olursa bu iş. satacagımız zaman senındir işallah bu 306. bi sitede kanka bu arac senelerdr yatıyormus. 45 yaslarında bi adamınmıs. bizede aradıgımız icin bi arkadasımız görmüş soyledi. allah nasıp ederse olucak işallah
vay kardeşim bnm tamamdır.. önce size kısmet olsun senden sözünü aldım... siz satmak istediğiniz zaman bnm dir makina.... sizdeyken bile sıkıntı yok... çok değerlisiniz ikinizde çünkü GTI-6 sever ve hayranı ve hastasısınız...
inşallahhh bir gtı-6 geliyor... saklı gizli bulunmamış görülmemiş...
Kardeşim selam Kartal sanayide varmı tanıdık döşemeci , benimde koltuğun ufak parçalı şişkin kısımlarını yaptırmam lazım . Kısmi kaplama yaptıracağım için diğer kısımlarla uyumlu olması gerekiyor sırıtmasın diye.
Kartalda yoksa Bostancıdaki ustaya nasıl ulaşırız dükkan adı v.s.
kartal sanayıde tecerlerı tanıyorum bostancıdada var abım sanıyede parcacı sana hangısı uyarsa orda yaptırırız benım yanıma gelırsın gıderız beraber
insallah olursa cok sevınırız aıleye bır bebek dahaAlıntı:
sagol kanka bizden cok sen hakkediyorsun aslında allah nasıp ederse olursa bu iş. satacagımız zaman senındir işallah bu 306. bi sitede kanka bu arac senelerdr yatıyormus. 45 yaslarında bi adamınmıs. bizede aradıgımız icin bi arkadasımız görmüş soyledi. allah nasıp ederse olucak işallah
abı ıyılık yap sevap al kesın samanlıktan gtı cıkarAlıntı:
süper insan bütün herkesin yardımına koşuyor... allah sana bütün iyilikleri nasip etsin... dert görme inşallah.
abı soyle bı sıkıntı oluyor burda gtı vts sorgulama cok muhabbet olunca uyarı geldıAlıntı:
jet 106 ve UE 306 nın ihtiyacı döşemeci desteğine ihtiyacı var yılbaşı sonrası inşallah..
(gtı vts sohbet )dıye bır konu acsa bırı ıllada satılık veya arac sorgulama olmasın sohbet adı altında ortam olsun soru c-cevap konusabılelım
yeterkı ısın gürülsün kardesim herkese kapımız opennnnnnnnnnnnnnnnAlıntı:
Drive34 kardeşim ile yılbaşı sonrası bir organizasyon yapıp gideceğiz inşallah senide bekleriz kartal yada bostancıya
bereçte gri renk bi 306gti duruyor.
amcadan değil ama logo iptali filan yok düzgün duruyor uzaktan gördüm sadece.
arayanlar varsa die söylüyorum.
bırı yapsın bencede daha sıcak bır ortam olurAlıntı:
Yaptik kilit oldu abi boyle bir bolum istiyoruz
sorgulandımı bilemedim ama araç hakkında bilgisi olan warmı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07624306/detay
cem senın araç 98 mi 99 mu ??
gop tarafında.
Samanlıktakı 306 yı çıkardık kaza yok boya yok fabrıkadan çıktığı gibi :)