Feyk ilan.İlanı vereni görsem gömücem biyere..
Printable View
Citroën Saxo 1.6 VTS 2001 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
varmı bilgisi olan??
Sadece takaslı,Cliomuz ile düşünen olursa pm veya telefondan haberleşiriz..
Bilen arkadaşlarımız vardır Orjinal boyası olup km'de 25 ile 28 kuruş arası yakmaktadır.Şaka ama gerçek:D
http://i931.photobucket.com/albums/ad156/som306/55.jpg
http://i931.photobucket.com/albums/a...5-02143438.jpg
Buda aydan'ın aracı sinan'ım koltuklarını ayrı satmıştı galeride görmüştüm izmir'de mami ile bp s2000 almaya gitmiştik orda denediler s2000 geçmişti baya baya,aydanda değil şu an araç lakin mami nin söylediklerini söylüyorum panel değişik sol kapı ve direkde işlem var kaput değişik bir kaç işlem daha vardı lakin hatırlamıyorum :icon_tup:
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk
arac hakknda bılgısı olan varmı?
uzun zamandır satılık ...
Bundan 7 ay önce bakmıştım bu araca.Gebze sanayide bir tornacı arkadaşın arabasıydı.Alınacak bir araba değil.Fotolar aldatıyor adamı.Gaza basmadan çalışmayan gazı bırakınca stop eden bir motoru işlem görmüş bir ön paneli parmaklamadan kendi başına kalkamayan bir sunroofu vardı o zamanlar.Yağ kaçaklarıda hediyesi
uzun zamndır satılık degıl el degıstırdı..
-eren34 evet arac korfeze geldıgınde olu gıbıydı dokuluyordu resmen ama suanda tertemız kız gıbı oldu yenıden ;) sorunsuz
Peugeot 106 GTI 1997 Model 12.499 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk
Sarı olan sonradan elden geçmiş ama eskiden nasıldı acaba resimlerden bişe anlayamadım bilen varmı acaba bu araçları özellikle mavi olanı.
ayrıca sag direk işlemli sag camurluk değişik sasede duzelme mevcut ön panel dahil komple boyalı klıma calısmıyor sunroof sonradan takılma airbag lambası yanıyor.. arka sag stopun ordan bır darbesı mevcut kapı ayarları ve kordonları bozuk döşemeleri perişan benzin göstergesi çalışmıyor motor ve yürüyen orta şeker 12.000tlye bırakıyor:)
alternatıf olsun dıye baktım aslında mk1 düşünmüyoruz ama mk2de yok gibi piyasada
Citroën Saxo 1.6 VTS 2001 Model 14.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
bununla ılgılı bılgısı olan varmıdır??
Peugeot 106 GTI 2002 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
saygı değer arkadaşlar aracı bilen gören var mı tam istediğim şekil renk model bir araba.çok hoşuma gitti aracın sahibini aramadan önce bi bilginize başvurmak istedim
güzel az kalır abi bu nedir böyle.bütçeyi zorlar biraz ama alırsamda bunu almak isterim valla :D
vay anasını vti cılara laf ediliyordu bide
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1230789/detay/
araç sahibi ile konustum şimdi fabrikatör oglu almıs bugun bursadan fiyatınıda söledı araçın sahibi zaten malına bakan titiz biriymıs gercekten guzel aractı sahıbını buldu hayırlısı olsun bu arada cc jantı var elinde almak isteyen olursa kendısıne ulaşabilirler
sorgulatılmamış herhalde baktım bulamadım,
Peugeot 106 GTI 1998 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
?
23000 tel lik araba eski ud izmirdeki:)
Bu sitede şimdiye kadar 2 yada 3 araba sorgulatmak istedim hiçbirinde kimse bişe yazmadı ne desem bilemedim...
ben bu arabanın hangı araba oldugunu çözdüm..antalyada vardı bı kıraz kırmızı 2 3 ay önce cok sorgulandı 12000tl civarı yazıyordu kopmle yenı boyanmıştı 2 3 parça değişeni vardı..%90 o araba bence sahıbını arayın antalyadanmı aldınız diyin yada plakayı sorun 07 mi diye eger öyleyse o paraları rüyasında görür...