Arsivimde fena arabalar var, ilksahiplerinde nokta hatasiz ama hicbiri satmiyo, bi daha gelirsen savciliga veririm diyeni gordum:D
Arastirmalara devam :)
Printable View
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 15.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 86950888
bilgisi olan varmı acaba arkadaşlar..
2008 de bizdeydi arac.düzgün bi arabaydı.. eski plakası 34 DD .... idi,yanlız sanroof sonradan açma ve sadece yukarı kalkıyor mandallı yani.. biz izmite satmıştık yaklaşık 2 sene kadar izmitte kaldı sonra istanbula geldi..ufukcum sende hep bizim eski arabaları sorguluyorsun..kime bakıyon sen? kendine mi yoksa ?
34 DT 820 satılmış... 306 GTI bordo... bizim siteden birisi mi aldı acaba??? veya bir tanıdığı filan alan varmı???
Peugeot 106 GTI 1998 Model 17.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - Pasif İlan - 82949133 ılan pasıf ama halen satılık bılgısı olan varsa acıl cvp beklıyorum arkadaslar.....
Peugeot 306 GTI 1998 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 86846271
bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır? 1 kaç ay önce bir pug bayisinde satılık bir araç vardı o gibime geldi??
Daha öncede ***** sitede farklı fotolarla satılıktı, aracın hiç bir logosu yok üstünde muhtemelen boyanmış olabilir, içi ve yaşına göre dışı çok canlı, hoş bana fark etmiyor hatta benim 306 ımda da yok fakat bazılarının olmaz sa olmazı sunroof yok.
Bakmaya değer bir araç bence.
Bana da bazen gelip güzel araç ama sunroof yok diyorlar da, müdür araba satılık ta değil zaten, sen sunroof olanı alırsın diyorum :D
hımmm sen sölemesen farketmemiştim sunroofu... sunroof gti lara yakışıor bende sunrooflu tercih ederim ama öle bi zamanda ve durumdayız ki orjinal gti diye yanıp tutuşup ölüp ağlıyorum... olanlar çok para gizli saklılar var ama gtilar iyi kişilerde ve aynı zamanda gti katili kişilerde... biz orjinalciler ne yapıcaz nasıl yapıcaz bilmiorum... allah yardım etsin allah banada 0rj bi gti nasip etsin inş..
Usta sen bi ara bu FL8325 i arıyodun. Şu anda ilanda. Sorun giderildi mi?
Peugeot 306 GTI 1998 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 86727322
Orj 306 arayanlara gelsin inşallah bulursunuz zira çok sıkıntılı bu konu :D
Arabamız satılık değil paylaşım olsun diye ekliyorum 98 model 120 binde 4 yıldır bizde üzerindeki eski plakası :D
Üzerindeki tek değişiklik 4 adet koni sarı amotisör :)
http://img522.imageshack.us/img522/4152/dscf4350pc6.jpg
Maşallah, bu arada ön tampon düşmüş, serviste toparlarlarsa süper olur zira en sinir olduğum şey 306 da.