Yok ilanda değişen hakkında bişi yok sağ çamurluk işlemliydi boyalıydı bel altı o kadar.Valla şu resmini görünce tekrardan alasım geldi güzeldi alan arkadaş da hiç öyle birine benzemiyodu ama doğrudur sen gördüysen
Printable View
Yok ilanda değişen hakkında bişi yok sağ çamurluk işlemliydi boyalıydı bel altı o kadar.Valla şu resmini görünce tekrardan alasım geldi güzeldi alan arkadaş da hiç öyle birine benzemiyodu ama doğrudur sen gördüysen
Peugeot 306 GTI 1999 Model 14.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 83582295
bu gti-6 hakkında bilgisi olan kimse varmı arkadaslar nasip kısmetse önümüzdeki hafta cuma günü almaya gidiyorum. eski sahiplerini arayıp duruyorum ama en ufak bir iz yok. trabzonda dn 306 eh 306 yla beraberlerdi hep eski sahiplerini tanıyan varmı hic.
ÇOK ACİL arkadaslar kesin bi bilgisi olan varsa yazarsa sevınırım.ciddi dusunuyoruz aracı
Peugeot 206 2.0 GTI 2000 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 85206736
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 85190941
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 84158212
beyler araçları kardeşime düşünüyorum.bilen tanıyan bilgisi olan varsa paylaşırsa çok minnettar olurum.şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar 106 ve vts için zlatan o flos böyle bi piston markası varmıdır
Peugeot 106 GTI 1999 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 87506958
bu arabayı gidip inceledim ankarada, sağ camurluk, ön tampon, kaput değişik, ön paneli orjinal sağında solunda boyaları var içi düzgün, buraya kadar güzel kaputu kaldırınca dünya değişiyor araba hararet yapıp conta yakmış resmen siyah çekomastikle kapatmışlar kapağı, ne devirdaim ne termostad ne başka bişi değiştirmeden, telefonda bişi söylemiyor motorla ilgili, 11 den fazla para verilmez.
Tavsiyedir, para kolay kazanılmıyor gideceksenizde bunları göze alıp gidin.
206 GTI arayanlar aşağıdaki aracı niye düşünmüyor??
http://www.techturkey.com/forum/otom...l-206-gti.html
Aynen ozamanlar çok güzelmiş, bunlar gaz arabası gardaş hararette yapar contada yakar, ne sorun olabilirki diyor :D ben o kadar gazlamaya hararet yaptıramadım kızıyorum kendime :D far, tampon, kaput ayarı yok, sabahın ayazında ankarada buluştuk diyorum çek sağa arabaya bakalım, durmadı neyse köşeyi döndük noterin önündeyiz :D bu iş tamam dedim :D:D
fiyat problem değil, pazarlık yapılır bilmemne yapılır alınır 2-3 post önce paylaşılan sunroofsuz15 lik GTI'dan 3-4 sayfa önce sorgulanan GTI 16000 lik GTI'dan kesinlikle çok daha iyi bir araç. Extraları olan, bakımlı içiyle dışıyla temiz araç. Alıpta 3-4 harcanacak araç değil. NAsıl saxoda 106 da 12-13-14 e alıp adam etmeye çalışılıyorsada bundada aynı terane. Sonuçta hazır araba basıcak marşa kullanacak alıcısı.