Peugeot 106 GTI 1998 Model 26.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 51010908
araç hakkında bilgisi olan varmı ?
Printable View
Peugeot 106 GTI 1998 Model 26.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 51010908
araç hakkında bilgisi olan varmı ?
overboost garaj mete çakan ustanın arabası.araca nadir biniyor geçen draglarda sahne alamadan iptal oldu göremedim son hali nasıl ama gc8lerle yürüdüğünü biliyorum.böyle bi araçta boya kaza aranmaz zaten ama söyleyeyim komple boyanırken ki bir fotosunu görmüştüm temizlik amaçlıda boyatmış olabilir tabi.genelde dükkanında brandalı şekilde duruyor araç.yaklaşık 15bin tl lik ekstra donanım var diye biliyorum
mete usta gözü gibi bakıyor aracına.dynoda 250 hp aldığını söylemişti.
arac overboost mete ustanın arac komple boyattı aracı hatta sarı sedef attırmıstı cok tatlı duruodu boyası... Motoruna dicek tek laf masallah... Bildigim kadarıyla yaptıgı hersey 1. sınıf kalite yani... ben ankaradayken yürüründe hicbir sorun yoktu bi arkadasında dedigi gibi gc8lerle filan yürüodu... Sıkıntısı olacagını tahmin etmiorum mete usta aracına gözü gibi bakar.:icon_tup:
o fiyat biraz fazla gibi quik e :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 55290864
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0921413/detay/
bu iyi gibi geldi arkadaşlar tanıyan varmı aracı alınırmı?:soru:
2sindende uzak dur bnce 1-2 daha koy eli ayağı düzgün bişey al
valla bu arabayı toplaması zor masrafı cok olur bilmiyorum sitede kaç kişi orjinal parca kullanıp servise gidiyor ama bole bi arac alıp toplamakla asla urasmam maliyeti fazla cıkacagı için
Benim Doğanım var fiyatı 9.500 sen kendi kafanda at tut 7.500tl 106 alınırmı :D
Arkadaşlar eli ayağı düzgün yorulmamıs bir Gtı arıyoruz :) Bursada eski cyt94 yeni FN106 plaka mavi GTI'ımızı sattık , kısmetse en dolusundan beyaz yada kırmızı rengini almak istiyoruz.. 98-2000 model arası boya cok önemli değil ağır kazası değişeni yürüründe hastalığı olmasın yeter..varsa bildiğiniz cok makbule gecer :)
http://www.techturkey.com/forum/foto...ml#post2475985
ya arkadaslar arabada kaza bela hıc bırsey yok ıste ne macera arıyorsunuz alsanıza tertemız kız gıbı gtı 3-5 fazlada vermıyceksın uygun fıyata vercez zaten arabayı...
alınmaz. baktık inceledik kendi fiyatı kadar masraf istiyor biz baktık hesapladık şöyle bakınca tamam bu araba olmuş diyebilmen için 7.000 tl masrafı var ama bu fiyatı verdikten sonra da hiç bir anlamı kalmıyor daha da ister oğlu ister heleki sanayide gitmediğin yer kalmayacak motorcuya boyacıya vs gideceksin kimisi uğraşacak iyi yapacak kimisi uğraşmayacak eksik yapacak sinirin bozulacak aylar sonra 14.500 e mâl edeceksin içine sinmeyecek pişmanlık başlayacak ama ben alırım zamanım var uğraşırım adam ederim sorun değil dersen sana kalmış bişey, yapılmayacak birşey değil ama mâl edeceğin fiyatlara çok güzel sağlam araçlar var hatta 1-2 bin daha koyup alabileceğin tırnağının üstünde 106lar var..
Peugeot 106 GTI 1997 Model 19.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 47046654
Bu aracı bilenler bilir sanırım.. O kadar iddalı yazmış ki temizlik olayını dayanamadım mesaj attım..
Benim attığım mesaj ;
bu kadar temizi yok mu ? bu kadar turşusu yok diyecektin heralde.. araban senden önce 7000 liraya satılıktı kazalı halde.. neden bahsediyosun sen.. 2 kere şanzıman kıran 2 kere motor yapılan arabanmı en temiz.. komple beyazdan sarıya çevrilen arabamı çok temiz.. insanları enayi yerine koymayın temiz GTi görmediyseniz gösterelim.
Araç sahibinin attığı mesaj :D
kardesım gel goster bakalım bu arac o arac degıl bu 1,sı 2,sı senın dedıgın tursu arac dedıgın gıbı aynı en son kazasında pert oldu huyrdaya ayrıldı bu arac tekırdagdan alındı plaka 59 du ama ıstanbula geldıgı ıcın mecburı plaka degıstırdık nalet olsun kı o pert hurdaya cıkmıs 106 nın plakası sans eserı bu araca geldı 3, süne gelırse aracın yok ustundekı jantlarına kadar aynı dıyen ınsanlar var uzerınde alındıgında orjınal gtı jantları vardı bu jantları bız yenı aldık bu arac bayadır bende eskı rengı orjınal acık lımon ama bız boyattık koyu sarı yaptık 3 boya karıstırdık ve bu oldu sunuda dıyeyım boyle bılıp bılmeden hakaret etme ben senın sattıgın mallara hakaret etmedım dımı kardes ne sanslısınkı nesem yerınde bugun agzımdan kufur cıkmıyacak ben senın gıbı karaktersız ve on yargılı bırı degılım belkı benden cok buyuksundur belkıde kucuk yasım 26 senınkını bılmem ama dedıgım gıbı gel araca bak o arajın sase numarasını bılıyorsan bak bakalım omu degılmı kusura bakma yıne kotu kelıme kullandıysam + unutmadan arac bende bayadır bu arac 3 kez kıbrıs tunınglerıne ve draglarına gıttı aklında olsun sımdı arayım 17 bın hemen verıyorlar hemde galerı nys uzatmaya gerek yok sıze hayırlı satısalr..
İnsanlar gerçekten dolandırıcı olmuş..