HaLuK-35 Nickli Üyeden Alıntı
Alper beyaz olan arnavut ciğerini de ac 6310 u da biz getirdik izmir'e.. Arnavut ciğeri burdan alındıgından 2 gun sonra tekrar ilana koyuldu gördüğüm kadarıyla fazla kar beklentisi de yok,cok guzel bi sekilde verdik iyi bi bakmak lazım bişey olmus olmasın..
Ac yi ellerimle crm den alıp geldim,burda da ben yuruttum ben bindim herseyini ben yaptım,kasa ve iç mekan olarak cok duzgun bi aractır,sol arka camurlugu değişiktir,kasa-kozmetik olarak bi sıkıntısı yok yalnız , ben ellerimi çektikten sonra izmirde kurcalandıgını duydum , ve eski kondisyonunda değil su an,tekrar açılıp elden gecirilip,bi ayar yapılması lazım.. kulagıma iyi seyler gelmedi diyen arkadas ta abartmış :D tek camurluk değişik olunca bi sıkıntı olmuş olmuyo belli bişey zaten o :) + olarak daha ucuz paralara gitti denilmiş,ben tanımıyorum gitti veya gitmedi bilmem,ama bizde 2.el spor arabaya biniyoruz satıyoruz vs en sinir oldugum muhabbet gelipte senin kaça aldıgını biliyoruz tarzı sacma sapan konusanlar,kime ne kardesim adam isterse bedavaya alır isterse 10.000 tl ye aldıgı rakama vercek diye bi durum mu var,fiyat bu isteyen alır isteyen bakar diye fikrimi beyan ediyorum.. ;)