yok hocam ızmıteyım ben
Printable View
müdür araç sende ve postlarına göre de bir hayli seviyorsun, varsayalım gerçekten durumu böyle, e bunca zaman sorun sıkıntı olmadan yada bir terslik olduğunu hissetmeden kullandın. E hadi bu denilenlerin hepsi hayal mahsulü, bu seferde çamur at izi kalsın misali boş ver gitsin...
Bu arada bende 3o6 mı aldığımda, aracın eski sahibi bir ortak tanıdığımdı ve çiçekler çiceği diyerek verdi bende hiç kontrol ettirmeden hatta kendim bile bakmadan aldım gitti ve sonra sağ ön çamurluk orijinal yedeği ile değişmiş çıktı ve boyasız dendi sağ ön, logo iptali dolayısı ile kaput ve sol arka boyalı çıktı bende hiç sallamadım hatta hakkım varsa helal bile ettim çünkü aracın içi motoru ve tüm aksamı tertemizdi ve arabamı gerçekten çok seviyorum hatta üstüne üstük yaz başında dıştan dışa boyaya verdim ve tam anlamı ile enfes oldu.
Çok uzattım, kısacası takma içine sindi ise boş ver gitsin...
birşey olacağından değil zaten ben aracımdan memnunum yani çamurluk değişmiş bagaj macunluymuş pek takmıyorum oralarla çok işim yok motoru gideri dururu iyi olunca yeterli.şükür bir sorunda çıkarmadı.ha gider baktırırım arkadaşın dediğin gibi çıkar çıkabilir onada çok takılmam ben bir taş izi için kaput boyatan adamım satmak gibi niyetim yok ha olurda satarsam alan böyle alsın onun derdine düşemem..sadece araç bu şekilde çıkarsa birkaç lafım olur hepsi bu :)
Çarşı pazar karışmış , ADA nın bir önceki sahibi benim. Çokta severek aldım çokta severek bindim çokta isteMEyerek sattım. Binimi kullanımı , içi aksamı , birçok 106yı bozar.
Ben satarken ne biliyorsam söyledim , eksik yada fazla birşey benim tarafımdan aktarılmadı. Zaten Emre Abi'mde yanında Yunus ile birlikte baktılar , bindiler. Herşey seffaftı.
Şimdi yazılan çizilenlere bakıyorum. Üzücü bir durum.
vazgeçtim kıyamadım GB yi satmaya, kışlık lastik alayım derken kaza ile bir 405 mi16 aldım lastikçi de :) bende lastik almaktan vazgeçip komple meguiars a sokup bir kapalı otoparka 4 ay üye olup üstüne de pufi branda alıp bıraktım. Haftada bir gidip çalıştırıp otoparkın içinde tur atarım. Yüce Rabbım muhtaç etmesin evladiyelik yapıp çoluğa çocuğa bırakıcam bu arada baba da oluyorum ki değmeyin keyfime."
Ayrıca burada iki 306 var temiz, biri 98 nil mavisi, sunroofsuz ph2 biri de 2001 şeytan kırmızı ph3 görüşüp konuşuyoruz yeni tanıştık satarlarsa şayet alınacak kadar güzeller, hemen haber vericem sana.
Üzülecek bir şey yok kanımca, doğru veya yanlış herkes bir şey söyler "herkesin vicdanı ile paralel bir durum" vicdan rahat ise şayet çok fazla kafaya takmamak lazım, zira kafaya taktığınız her durum karşı tarafa kar kalırken sizin psikolojinizden yiyor.
Bu arada ben şurası söyle böyle diyen arkadaşları da tenzih ederek söylüyorum, sonuçta onlarda gözle görerek değil, kulaktan dolma olduğunu söylüyorlar.
kaç ay oldu kardeşim alalı birkerede merak edip kaporta için servise sokmadım ne yalan konuşim..normal bakımıydı trigerdi yağıydı eyvallah hepsi değişti ama dediğin gibi içi dışı çiçek gibi bir araba...hala bir çok arkadaşım kendi 106ları olduğu halde benim aracın + larını söylerler.benim içim rahat seninkide rahat olsun ;)
valla abicim aynı kafadayız. 405in hayırlı olsun allah kaza bela vermesin... Baba olacak olman çok sevindirici allah tamamına erdirsin analı babalı büyütsün inşallah...Aslan yattığı yerde rahat uyusun sölenecek söz yok. 306 gti satılacak araba değil. Evlatlık GTI çok seviyorum bu lafı bende yapıcam kısmetse. babadan atadan dededen bi araba kalmadı çok isterdim. Vallahi eğer haber verirsen duacın olurum. çok teşekkür ederim bu dostluk arkadaşlık abi kardeşlik yeter bana. ama tabi bide mesela GTI-6 kardeşliği olsa tadından yenmez.
bisey sormak ıstıyrm gecen bır otoparkta 405 t 16 lım yazan bır arac buldum modele baktıgımdada ınternetten turbo cıkıyor nasıldır 1996 model bılgı alırsam cok sevınırım tr de varmıdır gercekten boyle modelAlıntı:
vazgeçtim kıyamadım GB yi satmaya, kışlık lastik alayım derken kaza ile bir 405 mi16 aldım lastikçi de bende lastik almaktan vazgeçip komple meguiars a sokup bir kapalı otoparka 4 ay üye olup üstüne de pufi branda alıp bıraktım. Haftada bir gidip çalıştırıp otoparkın içinde tur atarım. Yüce Rabbım muhtaç etmesin evladiyelik yapıp çoluğa çocuğa bırakıcam bu arada baba da oluyorum ki değmeyin keyfime."
aracı bı detaylı arastırayım ınşi o tarz bıseydır tesekkurler bılgı ıcın
Bi ada muhabbeti donuyoda buralarda ben kimseye satarken dehisensiz dememistim noterde 14 e alirken 16500 e denizliye bi abime satmistim.oda aldigi paraya satarsin diye garanti vermistim olede oldu araci aldigimda sag kapi saci degisikti on camurluk degisikti kaput degisikti arka camurlukta islem vardi komple boya vardi km de cekilmisti bu aracin konusu niye acildi onu anliyamadim
Okan vaybeeee ,neyse hayırlısı diyelim .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08147276/detay bu araç hakkında bilgisi olan var mı peki?